Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Je Telefoon
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Je Telefoon
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, April
Anonim

Bij gebruik van een mobiele telefoon als GPRS-modem kunnen verschillende verbindingstypen worden gemaakt. Meestal wordt gekozen voor een kabelverbinding of een verbinding via een BlueTooth-kanaal.

Hoe maak je verbinding met internet met je telefoon
Hoe maak je verbinding met internet met je telefoon

Het is nodig

  • - USB-kabel;
  • - PC-suite.

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst het type verbinding tussen uw mobiele telefoon en uw computer of laptop. In het geval van de tweede apparatuur is het beter om het BlueTooth-netwerk te gebruiken, op voorwaarde dat de laptop een ingebouwde BlueTooth-adapter heeft. Lukt dit niet, maak dan een directe verbinding via een USB-kabel.

Stap 2

Download en installeer nu het programma dat is ontworpen om de synchronisatie van een mobiele telefoon met een computer te configureren. Deze hulpprogramma's worden meestal PC Studio (Samsung) of PC Suite (Nokia en Sony Ericsson) genoemd. Start uw computer opnieuw op om de installatie van de geselecteerde toepassing te voltooien.

Stap 3

Start nu het programma PC Suite en wacht op de verbinding met uw mobiele telefoon. Als er na het maken van een verbinding een menu op het telefoonscherm verschijnt met een keuze uit de bedieningsmodus, activeer dan de functie "Modem" of PC Suite. Als u de bedrijfsmodus "USB-opslag" selecteert, kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van uw telefoon als modem.

Stap 4

Open het menu "Internetverbinding" en configureer het. De instellingen voor het computerprogramma wijken niet af van de instellingen voor de mobiele telefoon zelf. Het hangt allemaal alleen af van uw operator. Sla uw internetverbindingsinstellingen op en klik op de knop "Verbinden".

Stap 5

Wacht terwijl het programma verbinding maakt met de server van uw operator. Start uw internetbrowser en controleer of uw internetverbinding actief is. Minimaliseer het programmavenster, maar sluit het niet.

Stap 6

Om verkeer te besparen en de snelheid van het openen van webpagina's te verhogen, wordt aanbevolen om speciale applicaties te gebruiken of uw browser te configureren. Open eerst uw browserinstellingen en schakel de functie "Automatisch afbeelding uploaden" uit. Meestal zijn het deze elementen die het laden van pagina's erg vertragen. Installeer Traffic Compressor en schakel deze in wanneer u bent verbonden met internet.

Aanbevolen: