Hoe Maak Je Een Bootloader

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bootloader
Hoe Maak Je Een Bootloader

Video: Hoe Maak Je Een Bootloader

Video: Hoe Maak Je Een Bootloader
Video: VESC firmware/bootloader flashing windows stlink 2024, April
Anonim

Er is een speciale schijf nodig om het besturingssysteem te installeren en om sommige programma's uit te voeren voordat het opstart. Het kan op verschillende manieren worden geschreven, maar het is noodzakelijk om rekening te houden met verschillende subtiliteiten.

Hoe maak je een bootloader
Hoe maak je een bootloader

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - Iso-bestand branden.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst het doel van het maken van een opstartbare schijf. Als u alleen het besturingssysteem wilt opnemen, zoek en download dan de afbeelding. Let op dat deze image vanaf de bootdisk moet worden aangemaakt.

Stap 2

Nero Burning Rom downloaden. Houd er rekening mee dat niet alle versies van dit programma compatibel zijn met het besturingssysteem Windows Seven. Installeer de gedownloade applicatie. Soms is het voor een stabiele werking nodig om de Visual C ++ -databases bij te werken. Sla deze stap in het installatiemenu van het programma niet over.

Stap 3

Voer het Nero.exe-bestand of de snelkoppeling uit, als deze automatisch is gemaakt. Selecteer in het venster dat verschijnt met de naam "Nieuw project" de optie DVD-Rom (Boot). Het tabblad Downloaden wordt geopend.

Stap 4

Geef de locatie op van de eerder gedownloade afbeelding van de installatieschijf in het item "Beeldbestand". Klik na het definiëren van de afbeelding op de knop "Nieuw". Als u bestanden aan deze schijf moet toevoegen, zoek ze dan op in het rechtervenster van het programmamenu en sleep ze naar het linkervenster.

Stap 5

Klik na het voltooien van de bestandsselectie op de knop "Branden" Er wordt een venster met de titel "Project branden" geopend. Selecteer het tabblad "Opnemen". Activeer de functie "Finalize Disc". Specificeer de gewenste schrijfsnelheid voor deze schijf.

Stap 6

Klik op de knop Branden. Wacht tot de opstartschijf klaar is met branden. Start uw computer opnieuw op en controleer de functionaliteit van deze schijf.

Stap 7

Als u snel een opstartbare schijf moet branden zonder extra bestanden toe te voegen en zonder krachtige programma's te gebruiken, download dan het hulpprogramma Iso File Burning. Voer dit programma uit.

Stap 8

Geef het pad naar het afbeeldingsbestand op. Selecteer de schrijfsnelheid van deze schijf. Klik op de knop ISO branden. Wacht tot het lopende proces is voltooid. Controleer de schijf door uw computer opnieuw op te starten. Houd er rekening mee dat dit programma alleen ISO-images kan branden. U kunt geen andere bestanden toevoegen aan de opneembare schijf.

Aanbevolen: