Een Banner Van Het Beeldscherm Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Banner Van Het Beeldscherm Verwijderen
Een Banner Van Het Beeldscherm Verwijderen

Video: Een Banner Van Het Beeldscherm Verwijderen

Video: Een Banner Van Het Beeldscherm Verwijderen
Video: Samsung Monitors - Basic Stand Removal 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van een computer die met internet is verbonden, hebben waarschijnlijk te maken gehad met een probleem als opdringerige advertenties of pornobanners op de monitor. Banners kunnen verschijnen na het bekijken van verdachte sites, wanneer u naar een firewall of antivirus waarschuwt voor hun gevaar, kunnen ze worden gedownload samen met add-ons van verschillende programma's.

Een banner van het beeldscherm verwijderen
Een banner van het beeldscherm verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - CD met Live-CD;
  • - de hulp van specialisten.

instructies:

Stap 1

In de regel klappen of sluiten banners niet, waardoor de werkruimte van het computerscherm wordt geblokkeerd; bovendien moeten veel van hen opnieuw worden gevuld om een bannerdeactiveringscode te ontvangen. Om de banner van het scherm te verwijderen, mag u in geen geval een sms sturen naar het korte nummer dat door de oplichters is aangegeven. U ontvangt nog steeds geen code om de banner te deactiveren

Stap 2

Een virus dat in de vorm van een banner uw computer is binnengedrongen, kan zich in twee graden verspreiden. Afhankelijk hiervan kan de oplossing voor het probleem van de eliminatie ervan verschillen in de mate van complexiteit. Het virus kan eenvoudigweg "hangen" in de vorm van een bannerafbeelding, waardoor u uw pc of laptop niet normaal kunt gebruiken. Een meer gecompliceerde situatie doet zich voor wanneer een virus informatie op de harde schijf van een computer begint te coderen en zichzelf vermomt als gewone programma's. Tegelijkertijd blokkeert het de actie van antivirus en firewall, waardoor ze zichzelf niet kunnen detecteren en verwijderen.

Stap 3

In het eerste geval moet u de taakbeheerder in de veilige modus oproepen. Om het te noemen, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteert u het juiste menu. Of druk tegelijkertijd op Ctrl + Shift + Esc. Kijk in het managermenu op het tabblad Processen naar de namen van de meest verdachte programma's, onthoud ze.

Stap 4

Reinig vervolgens het register van de gevonden virussen. Roep hiervoor de opdrachtregel aan: Start-Run. Als deze opdracht verborgen is, drukt u op het Win-pictogram op het toetsenbord samen met R. Typ in de regel de opdracht regedit. Vervolgens gaan we op zoek naar dubieuze programma's en verwijderen deze (Edit-Find). Start je computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten moet de banner worden verwijderd.

Stap 5

Als dit niet gebeurde, begon het virus informatie op de harde schijf te versleutelen. Om het van uw computer te verwijderen, moet u een handig hulpprogramma genaamd Live CD gebruiken. Met een schijf met dit programma kunt u uw harde schijf formatteren op een laag initieel niveau. Omdat de gebruikelijke herinstallatie van het besturingssysteem u mogelijk niet helpt in het geval van codering van het virus. Plaats de schijf met het programma in het station en start de computer opnieuw op. Wanneer het scherm de naam van de fabrikant van uw moederbord weergeeft, drukt u op F8 om op te starten vanaf schijf. Volg daarna de instructies van het Live CD-programma en kies de low-level format-optie.

Aanbevolen: