Hoe De Ventilatorsnelheid Aan Te Passen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ventilatorsnelheid Aan Te Passen?
Hoe De Ventilatorsnelheid Aan Te Passen?

Video: Hoe De Ventilatorsnelheid Aan Te Passen?

Video: Hoe De Ventilatorsnelheid Aan Te Passen?
Video: Hoe Maak ik Mijn PC Stiller? 2024, April
Anonim

Na verloop van tijd kunnen de ventilatoren in uw systeemeenheid zich gaan voordoen als een tractor en uw zenuwen belasten met hun gehuil. Het is noodzakelijk om ze schoon te maken en te smeren, als je dit niet wilt doen of als deze procedures niet helpen, zijn er twee uitwegen: koop een nieuwe ventilator of accepteer de oude en probeer hem te dempen met software.

Hoe de ventilatorsnelheid aan te passen?
Hoe de ventilatorsnelheid aan te passen?

Het is nodig

SpeedFan-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer SpeedFan

Stap 2

Voer het programma uit als beheerder.

We wachten op de analyse van het systeem.

Stap 3

Installeer de Russische taal.

Klik op "Configureren" in het hoofdvenster van het programma, selecteer het tabblad "Opties", verander de "Taal" in "Russisch", klik op "Ok".

Stap 4

Selecteer in de "Configuratie" "Geavanceerd", kijk naar de chips, zoek je moederbord of ander onderdeel. We zijn op zoek naar waarden in de regels die kunnen worden ingesteld in "Software controled". Als er geen dergelijke waarden zijn, betekent dit dat uw moederbord niet wordt ondersteund (een zeldzaam geval, meestal werkt het niet op laptops).

Stap 5

Verander de waarden in dezelfde "Software controled".

Klik op "Ok", we keren terug naar het hoofdvenster.

Stap 6

Nu kun je de ventilatorsnelheid aanpassen met behulp van de pijlen onderaan het venster (zie de afbeelding, de afbeelding is een behuizing met een niet-ondersteund moederbord).

Stap 7

Het programma stelt je ook in staat om de temperatuur van verschillende delen van de computer te bepalen en deze in grafieken weer te geven, plus een paar meer aangename bonussen die te vinden zijn in de configuratietabs en het hoofdvenster.

Aanbevolen: