Een Video Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Video Bekijken
Een Video Bekijken

Video: Een Video Bekijken

Video: Een Video Bekijken
Video: deel 2 : een video bekijken 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is de kwaliteit en kwantiteit van media-inhoud die beschikbaar is voor de gebruiker groter dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis. Dankzij de massaproductie van cd's en breedbandinternettoegang, kan zelfs een eenvoudige taak, zoals het bekijken van een video, een tiental handige oplossingen bieden.

Een video bekijken
Een video bekijken

instructies:

Stap 1

Gebruik cd's. Dit is de meest klassieke en standaard manier van kijken, die echter ook voortdurend in ontwikkeling is. Dvd's met films (of verzamelingen films) maken al lang deel uit van ons leven, maar niet alle gebruikers zijn op de hoogte van het Blu-ray-formaat, dat de directe opvolger is van dvd. Om een video van zo'n medium te bekijken, heb je een speciale drive (Blue-rom) en een afspeelprogramma (op een pc) nodig. Het formaat heeft een onmiskenbaar voordeel van kostencompensatie: het is meerdere malen groter in volume en de films die erop zijn opgenomen, hebben de hoogste resolutie en beeldkwaliteit.

Stap 2

Bekijk de film online. Op internet zijn er heel veel mogelijkheden om films te kijken: op officiële, gelicentieerde sites; in sociale netwerken; op niet-officiële portalen. De eisen voor de gebruiker zijn echter altijd dezelfde: wat ruimte op de harde schijf en de stabiliteit van de netwerkverbinding. Er is ruimte nodig om de film tijdens het bekijken tijdelijk op de computer op te slaan - zodra u de pagina sluit met de speler, wordt alles onmiddellijk uit het geheugen verwijderd. Hieraan is een zeker risico verbonden: online browsen is erg onstabiel en bij de minste fout moet je de download opnieuw starten.

Stap 3

Download de film naar uw harde schijf. Dit is de meest handige en plezierige manier voor de meeste gebruikers. Voor het downloaden van een bestand is geen permanente verbinding vereist; bekijken vanaf de harde schijf kan alleen voorkomen dat het systeem volledig bevriest (de film kan altijd vanaf een handig punt worden gestart); onbeperkte bestandsgrootte stelt u in staat om video's van elke kwaliteit te bekijken. Die. je hoeft geen Blue-rom te kopen om de 242GB-versie van The Lord of the Rings te bekijken, zolang je maar genoeg ruimte op de harde schijf hebt. Vergeet echter niet dat het downloaden van bestanden illegaal is en alleen is toegestaan als de auteursrechthebbende dit toestaat (bijvoorbeeld door een film op de officiële website te plaatsen).

Aanbevolen: