Hoe De Letters Op Het Toetsenbord Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Letters Op Het Toetsenbord Aan Te Passen
Hoe De Letters Op Het Toetsenbord Aan Te Passen

Video: Hoe De Letters Op Het Toetsenbord Aan Te Passen

Video: Hoe De Letters Op Het Toetsenbord Aan Te Passen
Video: Alternatief toetsenbord installeren 2024, Maart
Anonim

Werken op een computer is het meest comfortabel en productief als deze correct is geconfigureerd, met een grote verscheidenheid aan parameters. In het geval dat de gebruiker te maken krijgt met teksten, is het erg belangrijk om het toetsenbord correct in te stellen.

Hoe de letters op het toetsenbord aan te passen
Hoe de letters op het toetsenbord aan te passen

instructies:

Stap 1

U moet eerst uw primaire toetsenbordinvoertaal selecteren. Open: "Start" - "Configuratiescherm" - "Regionale en taalopties". Selecteer in het gedeelte 'Regionale opties' de Russische taal. Geef in het gedeelte "Locatie" het land aan waarin u momenteel verblijft. Hierdoor kunnen verschillende netwerkdiensten u nauwkeurigere informatie verstrekken, bijvoorbeeld over het weer.

Stap 2

Open de sectie "Talen" in hetzelfde venster ("Regionale en regionale normen") en klik op de knop "Details". Er wordt een venster geopend waarin u de standaard invoertaal kunt selecteren. Heel vaak is de standaardtaal Engels, wat nogal onhandig is. Selecteer "Russisch - Russisch" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 3

Daar kunt u ook een sneltoets instellen om van toetsenbordindeling te wisselen. Klik op de knop "Toetsenbordopties", in het geopende venster klikt u op "Sneltoetsen wijzigen". Zoek de optie "Schakel toetsenbordindelingen" in, deze moet worden gemarkeerd met een selectievakje. Selecteer de sneltoets die u nodig hebt.

Stap 4

De taalinstellingen zijn ingesteld, pas nu het toetsenbordgedrag aan. Open het gedeelte Toetsenbord in het Configuratiescherm. Stel in het venster dat opent de vertraging voor het begin van de tekenherhaling in met de ingedrukte en ingedrukte toets en de herhalingssnelheid. De hoeveelheid vertraging en de herhalingssnelheid hangt af van hoe zeker u het toetsenbord gebruikt. Hoe sneller u werkt, hoe minder latentie er zou moeten zijn en hoe hoger de snelheid van opnieuw proberen.

Stap 5

Door het tabblad "Hardware" te selecteren, kunt u het toetsenbordtype en de eigenschappen bekijken en, indien nodig, de diagnostiek uitvoeren. Configureer samen met het toetsenbord onmiddellijk de muisparameters: "Configuratiescherm" - "Muis". Selecteer het tabblad Aanwijzeropties en stel de gewenste snelheid in.

Stap 6

In sommige gevallen is het mogelijk dat de indicator voor de toetsenbordindeling uit de lade verdwijnt. Om het te herstellen, opent u: "Start" - "Configuratiescherm" - "Regionale en taalopties" - "Talen" - "Meer". Klik in het gedeelte "Instellingen" op de knop "Taalbalk" en vink het vakje aan naast "De taalbalk op het bureaublad weergeven". Als u de indicatorweergave niet kunt herstellen, installeer dan het programma Punto Switcher, dat u van internet kunt downloaden.

Stap 7

Voor comfortabel werken met teksten zet je meteen ClearType in, dit is belangrijk als je op een laptop werkt of een lcd-monitor gebruikt. Open de sectie "Configuratiescherm" "Instelling ClearType", vink het vakje "ClearType inschakelen" aan. Klik op de knop Wizard starten. Kies uit verschillende opties voor het weergeven van de tekst, degene die het beste bij u past.

Aanbevolen: