Hoe Foto's Van IPhone Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van IPhone Naar Computer Over Te Zetten
Hoe Foto's Van IPhone Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van IPhone Naar Computer Over Te Zetten

Video: How to Transfer Photos from iPhone to Computer 2022, November
Anonim

Als je een elektronisch fotoalbum wilt maken, foto's wilt uploaden naar een website of ze gewoon in mappen wilt ordenen, blijkt dat er veel op je telefoon staan. Om het meeste uit uw afbeeldingen te halen, moet u ze van uw iPhone naar uw computer overbrengen.

Hoe foto's van iPhone naar computer over te zetten
Hoe foto's van iPhone naar computer over te zetten

Het is nodig

  • - Iphone
  • -laptop/computer
  • - USB-kabel voor Iphone-verbinding

instructies:

Stap 1

Verbind uw iPhone met uw computer met een native USB-kabel. Het iTunes-venster verschijnt onmiddellijk op de monitor. Sluit het zonder uw telefoon te synchroniseren.

Stap 2

Wacht tot het pop-upvenster op de monitor verschijnt (als u de Autostart-functie hebt geïnstalleerd voor alle aangesloten apparaten). Het zou binnen 5 seconden moeten verschijnen. Zorg ervoor dat er geen vinkje staat in het vakje naast "altijd de geselecteerde acties uitvoeren".

Stap 3

In het geopende venster kunt u twee methoden gebruiken om foto's te uploaden. Selecteer "Foto's en video's importeren". Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op dit label. Het importeren van afbeeldingen en video's start automatisch. Voor elke foto wordt u gevraagd uw notities in te voeren.

Stap 4

Om de locatie van foto's op uw computer te selecteren, klikt u op de regel "Opties". Stel in het geopende venster de gewenste plaatsingspaden in voor video's en afbeeldingen. Geef ook het gewenste naamgevingsformaat voor mappen op; kies of de bestandsnamen uw trefwoord of de originele bestandsnaam zijn.

Stap 5

Sla uw wijzigingen op. Nadat u het venster "Parameters" hebt verlaten, klikt u op de knop "Importeren". Foto's en video's worden van de iPhone verplaatst naar de locaties die u op uw computer hebt opgegeven.

Stap 6

Om afzonderlijke foto's naar uw computer over te zetten, gebruikt u de functie "Apparaat openen om bestanden te bekijken" in AutoPlay. Dubbelklik in het nieuwe venster op "Interne opslag"> "DCIM"> "Bestandsmap". Selecteer de benodigde foto's, kopieer ze op de gebruikelijke manier naar de gewenste map.

Stap 7

Als de functie "Autostart" op uw laptop niet is geactiveerd, gaat u verder via "Deze computer". Sluit de iPhone aan, sluit iTunes. Klik op "Computer", let in het geopende venster op het paneel aan de linkerkant. Alle systeemschijven, verwisselbare schijven en aangesloten schijven worden daar vermeld. Zoek en open Apple Iphone. Ga dan verder zoals beschreven in stap 6.

Populair per onderwerp