Hoe Jpg Naar Png Op IPhone Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Jpg Naar Png Op IPhone Te Converteren
Hoe Jpg Naar Png Op IPhone Te Converteren

Video: Hoe Jpg Naar Png Op IPhone Te Converteren

Video: Hoe Jpg Naar Png Op IPhone Te Converteren
Video: How to convert RAW Photo into JPEG/JPG in any iPhone Devices ? 2024, April
Anonim

Soms moeten iPhone-bezitters een afbeelding van het ene formaat naar het andere converteren. Als je een jpg-bestand wilt converteren naar.

Hoe naar op iPhone te converteren
Hoe naar op iPhone te converteren

JPEG, PNG, toepassing voor het converteren van afbeeldingsbestanden

Afbeelding
Afbeelding

Een van deze toepassingen is "JPEG, PNG, Image file converter". Het is volledig gratis en kan worden gevonden en gedownload in de iPhone app store. Naast het feit dat de applicatie jpg-bestanden kan converteren naar.

Zodra de installatie is voltooid, start u de app vanaf het startscherm van de iPhone. Klik op "Een foto laden". Het programma zal toestemming vragen om toegang te krijgen tot de camera van de telefoon. Open de applicatie en selecteer de gewenste foto. In dit geval kunt u met de toepassing slechts één afbeelding tegelijk downloaden.

Nadat u de gewenste foto heeft geüpload, klikt u op "Converteren en opslaan". Daarna wordt u gevraagd te kiezen in welk formaat u uw foto's wilt opslaan. Selecteer het gewenste item en sla de afbeelding op uw apparaat op.

Toepassing voor het converteren van afbeeldingsindelingen

Afbeelding
Afbeelding

Deze app is ook gratis, maar je kunt de PRO-versie kopen als je van advertenties af wilt. Maar ook de gratis versie biedt volop mogelijkheden. De applicatie ondersteunt ongeveer 40 beeldformaten.

Om aan de slag te gaan, opent u het programma en selecteert u de gewenste afbeelding. Als u wilt, kunt u het formaat van de foto wijzigen of het formaat selecteren waarin u het bestand wilt opslaan. Klik op het gewenste item en open de foto in de applicatie. Daarna kunt u het bestand opslaan of delen met sociale accounts.

Bestandsconversie-app

Afbeelding
Afbeelding

Met File Converter, gemaakt door de online conversiesite Online-Convert.com, kunt u de indelingen niet alleen wijzigen voor afbeeldingen, maar ook voor documenten, audio en video. Ga om te beginnen naar de app en zoek de gewenste afbeelding. Selecteer daarna degene die je nodig hebt in de lijst met voorgestelde formaten en klik op "Conversie starten". Nadat het conversieproces is voltooid, kunt u het bestand opslaan op de iPhone of delen via e-mail en sociale accounts.

Het programma is volledig gratis, maar een nadeel is dat tijdens de conversie afbeeldingen worden geüpload naar de servers van de ontwikkelaar. In het privacybeleid van het programma staat dat deze bestanden na 24 uur of na 10 downloads worden verwijderd - afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. Als u het bestand echter op uw iPhone opslaat, zou dit punt u niet moeten storen.

Aanbevolen: