Een Afbeelding Van Een Video Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Van Een Video Opslaan
Een Afbeelding Van Een Video Opslaan

Video: Een Afbeelding Van Een Video Opslaan

Video: Een Afbeelding Van Een Video Opslaan
Video: Afbeeldingen van Google opslaan 2024, April
Anonim

Er zijn situaties waarin het nodig is om een afbeelding van een videobestand op te slaan, dat wil zeggen om te stoppen en een bepaald frame vast te leggen. U kunt ook een frame uit een videobestand bijsnijden zonder het afspelen te onderbreken. De mogelijkheid om afbeeldingen van een video op te slaan is beschikbaar in het besturingssysteem en in sommige videospelers.

Een afbeelding van een video opslaan
Een afbeelding van een video opslaan

Noodzakelijk

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Zoek eerst het videobestand waaruit u wilt knippen en voer het uit. Open hiervoor de map waarin het bestand zich bevindt en dubbelklik met de linkermuisknop op het gewenste videobestand. U kunt het bestand ook in een specifieke speler openen. Klik hiervoor eenmaal met de rechtermuisknop op het bestand. Beweeg in het verschenen menu met acties over het bestand de regel "Openen met" en selecteer in het pop-upmenu de regel met de speler waarmee u de videotrack wilt openen.

Stap 2

Nadat de video is afgespeeld, navigeert u naar de locatie van het frame dat u wilt opslaan. Verplaats hiervoor de schuifregelaar op de afspeeltrack naar de geschatte locatie van het gewenste frame. Zoek vervolgens, door ook de schuifregelaar langs de baan te verplaatsen, de exacte locatie van het frame.

Stap 3

Pauzeer het afspelen wanneer u het gewenste frame hebt gevonden. Om dit te doen, klikt u op de knop "Pauze", die zich meestal op de spelerinterface bevindt. U kunt ook op de pauzetoets op uw toetsenbord drukken.

Stap 4

Nadat u de video op de gewenste plaats (frame) hebt gepauzeerd, laat u het videovenster op volledig scherm weergeven. Klik hiervoor op de knop "Uitvouwen", die zich in de rechterbovenhoek van het spelervenster bevindt (de knop heeft een vierkant pictogram).

Stap 5

Druk vervolgens op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord (deze kan ook "Prt Scrn" worden genoemd). Als u op deze knop drukt, wordt de directe afbeelding op het scherm op het klembord opgeslagen.

Stap 6

Open vervolgens een afbeeldingseditor (bijvoorbeeld Paint) en selecteer "Bewerken -> Plakken" in het menu. Daarna wordt de afbeelding met een frame uit de video ingevoegd in het programmavenster en het enige dat overblijft is om het op te slaan in een bestand. Om dit te doen, selecteert u "Bestand -> Opslaan" in het menu en selecteert u in het opslagvenster dat verschijnt de map waar het bestand met de afbeelding zich bevindt, de naam en het formaat.

Aanbevolen: