Hoe Maak Je Een Opstartbare Harde Schijf?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Opstartbare Harde Schijf?
Hoe Maak Je Een Opstartbare Harde Schijf?

Video: Hoe Maak Je Een Opstartbare Harde Schijf?

Video: Hoe Maak Je Een Opstartbare Harde Schijf?
Video: HOW TO CREATE WINDOWS BOOTABLE USING HARD DRIVE OR USB ENCLOSURE 2024, Mei
Anonim

Als je meerdere partities op je harde schijf hebt en je wilt het opstarten van de ene schijf naar de andere veranderen, dan heb je de Partition Manager Special Edition nodig. Het is ontworpen om een standaard harde schijfpartitie om te zetten in een opstartpartitie. Het is niet het enige programma van dit type, maar het is veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Hoe maak je een opstartbare harde schijf?
Hoe maak je een opstartbare harde schijf?

Noodzakelijk

Partition Manager Special Edition-software

instructies:

Stap 1

Om te beginnen met het maken van een opstartbare schijfpartitie, moet u het programma installeren en uitvoeren. De installatie van het programma verschilt niet van de standaardinstallatie van welk programma dan ook. Klik in de vensters van de installatiewizard op de knoppen Volgende - klik in het laatste venster op de knop Voltooien. Er wordt een snelkoppeling op het bureaublad weergegeven - dubbelklik erop om deze uit te voeren.

Stap 2

In het hoofdvenster van het programma moet u een keuze maken voor het item "Modus voor gevorderde gebruikers". Nadat u op deze knop hebt geklikt, wordt u overgebracht naar het venster van het programma, dat is gestart in de "Geavanceerde gebruikersmodus".

Stap 3

Zoek in het geopende programmavenster het item "Schijfpaneel" op het tabblad "Lijst met partities". Klik met de rechtermuisknop op de sectie die u actief wilt maken. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Sectie actief maken".

Stap 4

Daarna moet u op "Ja" klikken om uw acties te bevestigen.

Stap 5

Selecteer in het hoofdmenu van het programma het item "Wijzigingen" - selecteer vervolgens het item "Wijzigingen toepassen".

Stap 6

Klik in het nieuwe venster waarin om bevestiging wordt gevraagd op de knop "Ja".

Stap 7

Vervolgens begint het proces van het converteren van de partitie die u hebt geselecteerd om op te starten. Nadat het conversieproces is voltooid, ziet u een venster met de knop "Sluiten". Klik op deze knop om het procesvenster te sluiten.

Aanbevolen: