Hoe Maak Je Een Opstartbare Schijf?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Opstartbare Schijf?
Hoe Maak Je Een Opstartbare Schijf?

Video: Hoe Maak Je Een Opstartbare Schijf?

Video: Hoe Maak Je Een Opstartbare Schijf?
Video: How to copy windows from CD to USB 2023, April
Anonim

Een opstartschijf is een functioneel en handig apparaat waarmee u een besturingssysteem op uw computer kunt installeren, problemen kunt oplossen, gegevens kunt herstellen en nog veel meer. Nero Burning Rom kan u helpen uw eigen opstartbare schijf te branden met alle bestanden en programma's. In dit artikel laten we u zien hoe u op de juiste manier een opstart-cd brandt in Nero.

Hoe maak je een opstartbare schijf?
Hoe maak je een opstartbare schijf?

Het is nodig

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Plaats een lege cd in het station en open Nero.

Klik op het tabblad Bestand in het menu en selecteer Openen. In het nieuwe projectvenster dat verschijnt, specificeert u welke schijf u gaat branden - dit is een dvd-rom (opstarten). Evenzo, als u een cd wilt branden en geen dvd, selecteert u het cd-formaat in de bovenste regel en specificeert u cd-rom (opstarten).

Stap 2

Zoek de kolom Boot Image Data Source en controleer de regel Image File. De standaardregel bevat het pad naar de opstartschijfkopie.

Als u een ervaren gebruiker bent en een andere opstartkopie wilt opnemen, maakt u deze aan en geeft u het pad naar uw eigen bestand op door in dezelfde regel op "Bladeren" te klikken.

Nadat alle items zijn geselecteerd, klikt u op "Opnemen" en "Nieuw" en kiest u de maximale snelheid in de brandinstellingen.

Stap 3

Daarna ziet u een verkennervenster dat wordt geopend, van waaruit u de benodigde bestanden en mappen naar het schijfbrandvenster moet overbrengen. Als de inhoud van de schijf klaar is, selecteert u opnieuw "Branden". Het Burn Project-venster wordt geopend en geeft aan dat u een CD-ROM (Boot) wilt maken. Klik in dit venster op de knop "Branden" en kies de maximale schrijfsnelheid.

Stap 4

Na het einde van de opname wordt een klein informatievenster geopend - bekijk het en controleer op fouten bij het branden en klik vervolgens op OK. Selecteer in het brandvenster de knop "Gereed" - uw opstartschijf is klaar en kan bij het opstarten worden gebruikt op elke computer met het Windows-besturingssysteem.

Populair per onderwerp