GPS Verbinden Met Pc

Inhoudsopgave:

GPS Verbinden Met Pc
GPS Verbinden Met Pc

Video: GPS Verbinden Met Pc

Video: GPS Verbinden Met Pc
Video: PC Navigo met GPS verbinden 2024, April
Anonim

Het aansluiten van de navigator op een computer gebeurt op dezelfde manier als het aansluiten van andere apparaten met behulp van een speciale kabel, die bij aankoop in het pakket kan worden meegeleverd of afzonderlijk kan worden verkocht.

GPS verbinden met pc
GPS verbinden met pc

Noodzakelijk

kabel om de navigator op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Bekijk de complete set van uw navigator. Let vooral op de aanwezigheid van een computerkabel en software. Zet je computer aan, zorg dat er geen virussen op staan, deze kunnen namelijk ook de bestanden van de navigator besmetten. Het is het beste om de bescherming aan te laten.

Stap 2

Sluit het apparaat aan met een speciale kabel, indien beschikbaar. Zo niet, haal het dan bij een radiowinkel. Houd er rekening mee dat dit een kwaliteitsproduct moet zijn, omdat u anders niet alleen uw apparaat kunt beschadigen, maar ook de garantie erop kunt laten vervallen.

Stap 3

Zie hoe uw apparaat op de computer werd geïdentificeerd - als een verwisselbare schijf of als onbekende hardware waarvoor de installatie van stuurprogramma's vereist is. In beide gevallen moet u de software installeren vanaf de schijf die bij de navigator wordt geleverd. Als het niet beschikbaar is, kunt u het programma downloaden van internet door een verzoek om de naam van uw model in te vullen. Download en installeer de software, open deze en koppel de apparaten.

Stap 4

Als uw navigator als verwisselbare schijf kan worden gebruikt, opent u deze met Verkenner via het menu "Deze computer". Hier kunt u branden om vertrouwd te raken met de inhoud, de nodige informatie daar te kopiëren, kaarten te downloaden enzovoort. Houd er echter rekening mee dat dit niet voor alle navigatiesystemen beschikbaar is.

Stap 5

Controleer bij het kiezen van een speciale kabel de compatibiliteit met uw connectoren in de navigator, en het beste is dat u deze bij u hebt als u een draad koopt. Let op de fabrikant van de kabel, zorg ervoor dat dit een echt hoogwaardig product is. Het is het beste om kabels te kopen bij hetzelfde bedrijf als de navigator.

Aanbevolen: