Bluetooth Verbinden Met Een Computer

Inhoudsopgave:

Bluetooth Verbinden Met Een Computer
Bluetooth Verbinden Met Een Computer

Video: Bluetooth Verbinden Met Een Computer

Video: How to Connect/Pair your Bluetooth Speaker/Headphones to your Computer/Laptop on Windows 10 2022, December
Anonim

U kunt een Bluetooth-adapter gebruiken om uw computer te synchroniseren met uw mobiele telefoon en sommige andere apparaten. Met dit apparaat kunt u een groot aantal manipulaties uitvoeren zonder het gebruik van kabels.

Bluetooth verbinden met een computer
Bluetooth verbinden met een computer

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende soorten Bluetooth-adapters. Sommige hebben een breed scala aan functies, andere zijn aangepast aan de bediening van één enkel apparaat. Probeer eerst een draadloze Bluetooth-muis op uw computer aan te sluiten.

Stap 2

Schakel de muis in en sluit de Bluetooth-adapter aan op een USB-poort op uw computer. Wacht terwijl het besturingssysteem de vereiste stuurprogramma's oppikt en installeert. Als het automatische installatieproces van het stuurprogramma niet succesvol is geweest, voert u het programma uit dat zich op de schijf bevindt die bij de muis is geleverd. Open Netwerkcentrum (Windows Seven) en ga naar het menu Adapterinstellingen wijzigen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Bluetooth-adapter en selecteer Bluetooth-netwerkapparaten weergeven. Zoek uw draadloze muis en klik op de knop Verbinden. Controleer of de muis werkt.

Stap 4

Als u een ander apparaat op uw computer moet aansluiten, gebruikt u het programma BlueSoleil. Download en installeer de versie van dit hulpprogramma die overeenkomt met uw besturingssysteem.

Stap 5

Voer het programma uit. Activeer het zoeken naar apparaten met Bluetooth-connectiviteit. Als u een mobiele telefoon of communicator aansluit, hebt u een extra programma nodig om internettoegang in te stellen met dit apparaat als modem. Download het hulpprogramma PC Suite of PC Studio, afhankelijk van de fabrikant van uw mobiele telefoon.

Stap 6

Als u een draadloze headset aansluit, zorg er dan voor dat u de stuurprogramma's voor dit apparaat installeert. Vergeet niet om uw geluidskaartstuurprogramma's parallel te configureren. Dit is nodig om de draadloze koptelefoon of microfoon goed te laten werken.

Populair per onderwerp