Een Geluidsschema Installeren

Inhoudsopgave:

Een Geluidsschema Installeren
Een Geluidsschema Installeren

Video: Een Geluidsschema Installeren

Video: Een Geluidsschema Installeren
Video: taal wijzigen in Windows 10 2024, April
Anonim

Een geluidsschema is een reeks geluiden die verschillende gebeurtenissen in het besturingssysteem begeleiden. Het is een integraal onderdeel van het bureaubladthema en de geselecteerde geluiden veranderen wanneer een nieuw thema wordt geselecteerd.

Een geluidsschema installeren
Een geluidsschema installeren

instructies:

Stap 1

Wijzig het geluidsschema van uw computer, hiervoor kunt u de standaardschema's van Windows gebruiken. Ga hiervoor naar het hoofdmenu van het besturingssysteem met behulp van de knop "Start", selecteer vervolgens de optie "Configuratiescherm", ga naar het item "Geluid" en selecteer vervolgens het tabblad "Geluiden".

Stap 2

Selecteer uit de lijst "Geluidsschema" degene die bij u past en klik vervolgens op de knop "OK". U kunt vooraf naar het geluid luisteren voor afzonderlijke gebeurtenissen van het circuit, hiervoor selecteert u de gewenste gebeurtenis in de lijst "Programma-evenementen", klikt u op de knop "Test" en luistert u naar het geluid.

Stap 3

Download extra geluidsschema's om ze in het besturingssysteem te installeren, pak het archief met het gedownloade thema uit in een willekeurige map, ga dan naar het "Configuratiescherm", selecteer de optie "Geluiden en audioapparaten", selecteer de opdracht "Geluiden". Selecteer vervolgens de geluidswaarde (event), klik op de knop "Bladeren" en ga naar de map waar de geluidsschemabestanden zich bevinden.

Stap 4

Selecteer het gewenste bestand en klik op "Openen". Voeg elk bestand opeenvolgend toe voor een specifieke gebeurtenis. Klik dan op de knop "Toepassen". Bewaar het toegevoegde geluidsschema voor later gebruik. Gebruik hiervoor de knop "Opslaan als". Selecteer een opslaglocatie en bestandsnaam, klik op "Opslaan".

Stap 5

Gebruik uitvoerbare bestanden op verschillende webpagina's waarmee u het geluidsschema kunt installeren zonder aparte bestanden voor het evenement te selecteren. Ga bijvoorbeeld naar de site https://www.promosoft.org.ua/raznoe/46-raznoe/93-bilruk om het "Diamond Hand"-schema te downloaden en op uw computer te installeren. Klik op de link "Bestand downloaden", wacht tot het archief naar uw computer is gedownload en pak het uit in een willekeurige map.

Stap 6

Voer vervolgens het installatiebestand uit met de extensie.exe. In de programmamap wordt een map met geluiden aangemaakt, die automatisch de geluiden van uw computer vervangt. Ga vervolgens naar het hoofdmenu, selecteer "Configuratiescherm" en het item "Geluiden en audioapparaten", sla het huidige geluidsschema op. Daarna kunt u het wijzigen en de systeemgeluiden naar wens opnieuw toewijzen.

Aanbevolen: