Een Webpagina Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Webpagina Afdrukken
Een Webpagina Afdrukken

Video: Een Webpagina Afdrukken

Video: Een Webpagina Afdrukken
Video: Gebruiksvriendelijk afdrukken van een webpagina 2024, April
Anonim

Er is veel nuttige informatie op internet die u kunt gebruiken. Van internet kunt u een voorbeeld van het vereiste document downloaden, een interessant artikel downloaden. Webpagina's worden echter vaak overladen met onnodige elementen die vóór het afdrukken moeten worden verwijderd.

Een webpagina afdrukken
Een webpagina afdrukken

Noodzakelijk

aangesloten en geconfigureerde printer

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een webpagina af te drukken is met de sneltoetsen Ctrl en P. Ga naar de gewenste site, zet de printer aan en druk op deze combinatie van knoppen op het toetsenbord, waarna het document wordt afgedrukt.

Stap 2

Als de pagina overladen is met verschillende elementen, en u hoeft er slechts enkele op te slaan, kopieer dan de inhoud naar een teksteditor (bijvoorbeeld Word). Gebruik hiervoor het contextmenu "Kopiëren" - "Plakken", dat wordt geopend wanneer u op de rechtermuisknop drukt. Bewerk de resulterende tekst of afbeelding, voeg de nodige inspringingen toe en houd vervolgens de combinatie Ctrl + P ingedrukt of ga naar het editormenu "Bestand" - "Afdrukken".

Stap 3

Om onnodige elementen van de pagina te verwijderen, kunt u de gespecialiseerde PrintWhatYouLike-service gebruiken. Ga met een browser naar de site. Voer in het veld URL invoeren het adres in van de pagina die u wilt afdrukken. Klik op Begin.

Stap 4

Het volgende venster opent de editorpagina. Met behulp van de verschillende opties in het linkerpaneel kunt u de instellingen voor afdrukken aanpassen - tekstgrootte, lettertypestijl. Met behulp van de items Achtergrond, Afbeeldingen, Marges kunt u de achtergrond, afbeeldingen en onnodige uitlijningsparameters verwijderen. Selecteer in het rechterdeel van het venster met behulp van een rechthoekige selectie de elementen waarop u wijzigingsbewerkingen gaat uitvoeren. Met de knoppen Ongedaan maken of Opnieuw kunt u de laatste acties opnieuw of opnieuw uitvoeren.

Stap 5

Nadat u klaar bent met bewerken, klikt u op de knop Afdrukken en wacht u tot het afdrukken begint. Via het item Opslaan als kunt u het gewijzigde document op uw computer opslaan.

Aanbevolen: