Een Boek Afdrukken Op Een Printer

Inhoudsopgave:

Een Boek Afdrukken Op Een Printer
Een Boek Afdrukken Op Een Printer

Video: Een Boek Afdrukken Op Een Printer

Video: Een Boek Afdrukken Op Een Printer
Video: Zo print je een boekje in Adobe InDesign 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het niet moeilijk om een boek dat je leuk vindt gratis te downloaden uit elektronische bibliotheken, maar het lezen van een elektronische versie van een boek is niet voor iedereen weggelegd en is niet altijd handig. Voor veel mensen blijft de papieren versie vertrouwd. U kunt het gemak van een elektronische en een papieren versie van het boek proberen te combineren door het boek thuis af te drukken.

Een boek afdrukken op een printer
Een boek afdrukken op een printer

Het is nodig

Computer, printer, Word-teksteditor

instructies:

Stap 1

Bereid uw tekst voor om af te drukken. Plaats de tekst mooi op de pagina, verwijder extra spaties tussen woorden en alinea's. Pas de tekst zo aan dat het aantal pagina's in het document gelijkmatig deelbaar is door 4.

Stap 2

In het hoofdmenu van het Word-programma moet u op "Service", vervolgens op "Macro" en vervolgens op "Beveiliging" klikken. Selecteer vervolgens "Medium" als beveiligingsniveau en druk op de OK-knop. Nu moet u het programma sluiten en opnieuw openen. Wanneer u een bestand met een boek probeert te downloaden, wordt u gevraagd of u macro's voor dit document wilt toestaan. Het is noodzakelijk om te antwoorden dat macro's niet hoeven te worden uitgeschakeld.

Stap 3

Vervolgens voeren we de reeks opdrachten "Service-Macros-Macros" uit. Vervolgens verschijnt er een vervolgkeuzelijst waarin u de naam van het document met uw boek moet selecteren. Selecteer vervolgens de macro "brochure afdrukken", klik op "uitvoeren". Voer in het venster dat verschijnt het aantal pagina's in en klik op de knop "afdrukwachtrij maken".

Stap 4

Vervolgens moet je de eerste zijde opsturen om te bedrukken, hiervoor drukken we op de bijbehorende knop.

Stap 5

Nadat de eerste zijde is afgedrukt, moet u de vellen omdraaien en opnieuw in de printer plaatsen. In dit geval moet de richting van de tekst hetzelfde blijven. Vervolgens moet u de actie vanaf punt 3 herhalen en op de knop drukken waarmee de tweede zijde wordt afgedrukt.

Aanbevolen: