Hoe In Te Loggen Op Yandex

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op Yandex
Hoe In Te Loggen Op Yandex

Video: Hoe In Te Loggen Op Yandex

Video: Hoe In Te Loggen Op Yandex
Video: Миграция сайта в Яндекс.Облако 2024, April
Anonim

Om met interessante en nuttige Yandex-services te werken, hoeft u slechts één account aan te maken. Het belangrijkste is dat u uiterst voorzichtig moet zijn bij het invullen van het registratieformulier.

Hoe in te loggen op Yandex
Hoe in te loggen op Yandex

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Vertel ons iets over uzelf, zodat het voor de Yandex-portal gemakkelijker is om gebruikers van dienst te zijn, en het is handiger voor u om verschillende opwindende services te gebruiken. Experts adviseren u om echte informatie over uzelf te verstrekken, zelfs uw mobiele telefoon, zodat er, indien nodig, geen problemen zijn met het herstellen van uw verloren wachtwoord.

Stap 2

Neem uw wachtwoord serieus. Dit is de enige en meest betrouwbare bescherming voor uw registratie op Yandex. Als u denkt dat iemand toegang heeft tot uw gegevens, verander dan uw wachtwoord.

Stap 3

Gebruik geen te lichte wachtwoorden. Vermeld niet je voornaam, achternaam, geboortedatum of -plaats als wachtwoord. Dergelijke codes kunnen zonder problemen worden opgehaald. Een sterk wachtwoord moet 6-20 tekens lang zijn, Latijnse hoofdletters en kleine letters bevatten, cijfers bevatten, leestekens bevatten, niet overeenkomen met uw gebruikersnaam en gemakkelijk te onthouden zijn. De beste optie zou zijn om een Russisch woord of zin in de Engelse toetsenbordindeling te schrijven. U kunt ook een woord gebruiken dat cijfers heeft in plaats van enkele letters.

Stap 4

Geef in geen geval uw persoonlijke registratiewachtwoord aan iemand anders. In principe stuurt het management van Yandex geen brieven naar gebruikers met het verzoek om een code te sturen.

Stap 5

Om naar de persoonlijke secties van Yandex-services te gaan, moet u in een speciaal formulier de gebruikersnaam en het wachtwoord opgeven die u tijdens de registratie hebt ontvangen. U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord elke keer dat u inlogt in het systeem invoeren, of de toegang configureren zodat de portal u constant herkent (als u alleen de computer gebruikt).

Stap 6

Standaard is de optie "Herken mij nooit" geconfigureerd. Er is ook een "onthoud mij" checkbox onder de velden voor het schrijven van een gebruikersnaam en wachtwoord. Als u dit vakje aanvinkt, bewaart Yandex uw wachtwoord en gebruikersnaam gedurende twee weken, of totdat u op de knop "afsluiten" drukt.

Aanbevolen: