Hoe In Te Loggen Op Games

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op Games
Hoe In Te Loggen Op Games

Video: Hoe In Te Loggen Op Games

Video: Hoe In Te Loggen Op Games
Video: How to play at the same time Xbox game share. 2024, Mei
Anonim

Piraterij is de plaag van de game-industrie, want juist door de ongelicentieerde distributie van games verliezen ontwikkelaars een enorm percentage van de verdiende winst. Een van de basismethoden om hiermee om te gaan, is de introductie van een verplicht systeem voor gebruikersactivering en autorisatie in het spel.

Hoe in te loggen op games
Hoe in te loggen op games

instructies:

Stap 1

Voer de juiste software uit. Deze regel is rechtstreeks van toepassing op games die op internet zijn gedownload, maar gewone dvd-publicaties gebruiken vaak een soortgelijk autorisatieprincipe. Er zijn twee monopolisten in gaming-services: Microsoft met hun Games voor Windows en Valve met Steam. Gamer-autorisatie in deze programma's betekent a priori autorisatie in het spel, er zijn geen extra acties vereist: alle bewerkingen met betrekking tot officiële servers zijn automatisch beschikbaar.

Stap 2

Internetactivering wordt vaak gebruikt in games. Een voorbeeld hiervan is EA, dat hun beveiligingssystemen zo ingewikkeld maakt dat ze soms een constante internetverbinding nodig hebben. De gebruiker heeft echter geen problemen met autorisatie: onmiddellijk na het starten van het spel verschijnt een speciaal menu van het beveiligingssysteem, dat het product automatisch controleert op licenties en de gebruiker autoriseert op de officiële server. Vervolgens worden het spel zelf en de gebruiker gelanceerd, precies hetzelfde? net als in de vorige paragraaf heeft het toegang tot alle functies van het spel.

Stap 3

Autorisatie kan via de officiële website. Dit is typisch voor kleine indieprojecten van weinig bekende studio's: na het downloaden van de client moet de speler naar de officiële website gaan en zich daar registreren. Vervolgens voer je voor autorisatie binnen het spel de gegevens in die je op de site hebt aangegeven. Een soortgelijk systeem is te vinden in MMO-games zoals Need For Speed: World.

Stap 4

Lokale autorisatie vindt plaats via het in-game menu. Om onderscheid te maken tussen verschillende spelsessies (bijvoorbeeld als u en een van uw familieleden op verschillende tijden spelen)? de ontwikkelaars introduceren een systeem van profielen in het spel. Schakelen tussen hen is lokale gebruikersautorisatie. Wanneer u voor het eerst begint, wordt u automatisch gevraagd om een profiel aan te maken, dat vervolgens als standaard wordt gebruikt.

Aanbevolen: