Hoe Een XP ISO-image Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een XP ISO-image Te Branden
Hoe Een XP ISO-image Te Branden

Video: Hoe Een XP ISO-image Te Branden

Video: Hoe Een XP ISO-image Te Branden
Video: How To Download Windows XP Pro Service Pack 3 ISO File u0026 Create Bootable USB of Windows XP (legal) 2024, Mei
Anonim

In veel gevallen worden niet alle soorten archieven of eenvoudige mappen gebruikt om bepaalde soorten bestanden op te slaan, maar schijfkopieën. Dit is erg handig, omdat je een hele reeks programma's kunt opslaan door één bestand te kopiëren.

Hoe een XP ISO-image te branden
Hoe een XP ISO-image te branden

Noodzakelijk

  • - Windows XP-schijf;
  • - Daemon Tools;
  • - Nero Burning Rom.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende methoden om een ISO-image van een Windows XP-besturingssysteem te branden. Uiteraard moet deze afbeelding eerst worden gemaakt. Gebruik het Daemon Tools-programma. Download dit hulpprogramma en installeer het. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Voer het programma uit. Plaats de schijf waarvan u een image wilt maken in uw dvd-station. Klik op de knop Afbeelding maken onder het menu Extra. Geef het station op waarin de vereiste schijf zich bevindt.

Stap 3

Voer de naam van het toekomstige afbeeldingsbestand in. Geef de map op waar het resulterende bestand wordt opgeslagen. Selecteer het doelbestandsformaat, in dit geval ISO. Klik op de knop "Start" om het proces voor het maken van afbeeldingen te starten.

Stap 4

Nu moet je een schijfkopie zo schrijven dat deze schijf de functies van een opstartschijf vervult, d.w.z. had de mogelijkheid om te openen voordat het besturingssysteem werd gestart. Gebruik hiervoor Nero Burning Rom. Installeer deze applicatie en start deze.

Stap 5

Na het openen van het programma verschijnt het venster "Nieuw project". Selecteer DVD-ROM (Boot) in de linkerkolom. Er verschijnt een nieuw venster op het tabblad Downloaden. Zoek het item "Afbeeldingsbestand" en activeer het. Specificeer het pad naar het nieuw gemaakte ISO-bestand.

Stap 6

Ga naar het tabblad "Sticker". Geef in het menu "Automatisch" de gewenste naam voor de toekomstige schijf op. Ga naar het tabblad "Opnemen". Zoek het menu "Opnemen". Geef de gewenste waarde op in het item "Opnamesnelheid". Klik op de knop Nieuw.

Stap 7

Controleer de juistheid van de opgegeven parameters en klik op de knop "Branden" om het proces van het branden van de ISO-image op schijf te starten.

Aanbevolen: