Een Foto Uploaden Naar IPod

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Naar IPod
Een Foto Uploaden Naar IPod

Video: Een Foto Uploaden Naar IPod

Video: Een Foto Uploaden Naar IPod
Video: How to Transfer Pictures from PC to iOS 2023, Maart
Anonim

Moderne versies van de iPod ondersteunen een breed scala aan formaten. Waaronder ze zijn in staat om afbeeldingen van bijna alle populaire grafische extensies te reproduceren, voor de import waarvan u de functies van iTunes moet gebruiken.

Een foto uploaden naar iPod
Een foto uploaden naar iPod

Noodzakelijk

iTunes

instructies:

Stap 1

Open een iTunes-venster met een snelkoppeling op uw bureaublad of via het menu Start. Sluit vervolgens uw iPod aan op uw computer met behulp van de kabel die bij het apparaat is geleverd. Wacht tot de speler is geïdentificeerd in het programmavenster en de bijbehorende melding verschijnt.

Stap 2

Klik rechtsboven in het programmavenster op de knop met de naam van uw iPod-apparaat. Daarna verschijnt een menu voor het beheren van de parameters van het apparaat. Selecteer in het bovenste paneel het gedeelte 'Foto's'.

Stap 3

Er verschijnt een venster op een nieuwe pagina om de synchronisatie te voltooien. Vink in deze lijst het vakje aan naast 'Foto's synchroniseren met'. Selecteer de map waarin de foto's zich bevinden.

Stap 4

Selecteer in de lijst met afbeeldingen die in de geselecteerde map verschijnen de bestanden die u in de speler wilt synchroniseren door op het item "Geselecteerde mappen" te klikken. Vink de vakjes aan voor de foto's die u aan uw iPod wilt toevoegen. U kunt ook submappen met bestanden markeren of videobestanden toevoegen.

Stap 5

Klik op de knop "Synchroniseren" en wacht tot het einde van de procedure. De gesynchroniseerde foto's verschijnen in het geheugen van uw apparaat. Het toevoegen van afbeeldingen aan de iPod is voltooid.

Stap 6

Om de ontvangen bestanden te bekijken, gaat u naar "Foto's" - "Fotoarchief", waar de via iTunes gekopieerde bestanden worden weergegeven. Deze afbeeldingen kunnen worden gebruikt als screensaver wanneer het scherm is vergrendeld.

Stap 7

U kunt gekopieerde foto's ook van uw computer verwijderen. Open het tabblad "Foto's" op uw apparaat in iTunes en schakel de geselecteerde bestanden of map uit die zijn gemarkeerd voor synchronisatie. Ook kunnen afbeeldingsbestanden van de speler worden verwijderd. Open hiervoor het bestand dat u wilt verwijderen en klik op het prullenbakpictogram onder aan het scherm.

Populair per onderwerp