Een Tekstbestand Uploaden Naar De IPod

Inhoudsopgave:

Een Tekstbestand Uploaden Naar De IPod
Een Tekstbestand Uploaden Naar De IPod

Video: Een Tekstbestand Uploaden Naar De IPod

Video: Een Tekstbestand Uploaden Naar De IPod
Video: Обзор iPod Touch 2019: Что умеет? Зачем нужен? Стоит ли покупать? 2024, Mei
Anonim

De door Apple geproduceerde spelers zijn multifunctioneel. Naast het downloaden van applicaties en games, muziek en foto's, kunt u tekstbestanden op uw iPod opslaan en bekijken. Er zijn verschillende manieren om tekstbestanden naar de iPod te downloaden, hetzij rechtstreeks naar de speler, hetzij door ze eerst op uw computer op te slaan.

Een tekstbestand uploaden naar de iPod
Een tekstbestand uploaden naar de iPod

Het is nodig

  • - iTunes-programma geïnstalleerd op de computer;
  • - programma voor het converteren van bestanden.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat iTunes op uw pc is geïnstalleerd, wat nodig is om zowel muziek naar uw speler te synchroniseren als om boeken, foto's en applicaties ernaar te downloaden. Als je iTunes nog niet hebt geïnstalleerd, download dan het programma van de officiële site en installeer het volgens de aanwijzingen van het installatieprogramma.

Stap 2

Sluit de speler via een USB-kabel aan op uw computer. Zoek in iTunes naar de iBooks-app en download deze door op Gratis app of Download te klikken. Als de speler niet is aangesloten op een computer, moet u, om de applicatie te downloaden, verbinding maken met een werkend Wi-Fi-netwerk en vervolgens de Appstore in de speler zelf zoeken en openen.

Stap 3

Wanneer de Appstore wordt geopend, gaat u naar het tabblad Zoeken en typt u iBooks in het veld. Wanneer de app is gevonden, tikt u erop met uw vinger om de pagina te openen. Klik op de blauwe knop Gratis rechthoek en klik vervolgens op de groene Installeren. Voer indien nodig het wachtwoord voor uw iTunes-account in. De Appstore minimaliseert zichzelf door de app naar je iPod te downloaden.

Stap 4

Download de boeken die u naar de speler wilt overbrengen van internet naar uw computer. Selecteer de boeken in de map waar je ze hebt opgeslagen door Shift en de linkermuisknop ingedrukt te houden. Als de boeken op een rij zijn gerangschikt, houdt u Shift ingedrukt en klikt u op het eerste en laatste boek. Indien niet in een rij, houdt u Ctrl ingedrukt en klikt u met de linkermuisknop op de boeken. Kopieer door op Ctrl + C op uw toetsenbord te drukken.

Stap 5

Maak op uw computer het iTunes-venster actief. Open het tabblad Boeken, indien beschikbaar, in het gedeelte Apparaten en plak de gekopieerde boeken erin door op Ctrl + V te drukken. De boeken worden naar de speler gedownload.

Stap 6

Als het tabblad Boeken er niet is, open dan een van de boeken (bijvoorbeeld "Muziek") en plak de boeken daar door op Ctrl + V te drukken. Het downloaden van de benodigde boeken begint. De volgende keer dat u iTunes start, ziet u het tabblad Boeken in het menu aan de linkerkant.

Stap 7

De boeken die naar de speler zijn gedownload, kunnen worden bekeken in de iBooks-toepassing. Open het hiervoor en klik op het boek. Als u.pdf-documenten wilt bekijken, klikt u bovenaan op de rechthoek "Boeken" en selecteert u PDF. Pagina's worden gescrolld door te klikken op de linker- of rechterkant van het scherm.

Stap 8

Sla de tekst van internet op in Notes. Maak hiervoor verbinding met een Wi-Fi-hotspot en open de browser die op uw speler is geïnstalleerd (standaard Safari). Voer ofwel het adres van de gewenste site in de adresbalk in of de naam ervan in de Google-zoekmachine.

Stap 9

Wanneer de site met de tekst wordt geopend, houdt u uw vinger enkele seconden op het gewenste fragment. Er verschijnt een zwarte tooltip op het scherm. Klik op Alles selecteren of Selecteren. Als je op "Selecteren" hebt geklikt, trek dan de blauwe stippen in de hoeken van de resulterende lichtblauwe rechthoek uit totdat je de benodigde tekst hebt geselecteerd. Als het klaar is, laat je los.

Stap 10

Er verschijnt een hint - klik op "Kopiëren". Open daarna "Notities" op de iPod, klik in de rechterbovenhoek op "+" om een nieuwe notitie te maken en klik op een willekeurig gebied van het blad dat wordt geopend. Houd uw vinger erop totdat de prompt "Plakken" verschijnt. Klik erop en de tekst verschijnt. Klik vervolgens op Voltooien. De tekst wordt opgeslagen en kan nu in notities worden gelezen.

Aanbevolen: