Een Boek Uploaden Naar De IPod

Inhoudsopgave:

Een Boek Uploaden Naar De IPod
Een Boek Uploaden Naar De IPod

Video: Een Boek Uploaden Naar De IPod

Video: Een Boek Uploaden Naar De IPod
Video: Обзор iPod Touch 2019: Что умеет? Зачем нужен? Стоит ли покупать? 2024, Mei
Anonim

Een paar jaar na de eerste versies van de iPod MP3-speler is het concept van een geluidsapparaat aanzienlijk veranderd. Nu is het niet zomaar een speler, het heeft vele andere handige functies, waaronder het lezen van tekst. Na verloop van tijd werd het mogelijk om hele boeken te downloaden.

Een boek uploaden naar de iPod
Een boek uploaden naar de iPod

Noodzakelijk

  • Software:
  • - Microsoft Office Word;
  • - Wordpod.

instructies:

Stap 1

Als veel pc-gebruikers bekend zijn met MS Word, heeft niet iedereen gehoord van het hulpprogramma Wordpod. Hiermee kunt u een boekbestand maken van platte tekst, dat zal worden gelezen door de systeemtools van uw speler. Het programma is gratis beschikbaar op internet, u kunt het downloaden via deze link

Stap 2

Open een willekeurig tekstbestand met de MS Word-editor. U moet het document opslaan in een formaat dat geschikt is voor Wordpod. Klik hiervoor op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Opslaan als" of druk op de sneltoets Ctrl + S.

Stap 3

Geef in het geopende venster de map op waar het bestand moet worden opgeslagen en het bestandstype "Platte tekst" (om een alternatieve codering te selecteren, klikt u op de knop "Overige" en selecteert u UTF-8). Klik vervolgens op de knop "Opslaan".

Stap 4

Na het installeren van Wordpod, moet je er een tekstbestand in openen dat is geconverteerd door MS Word. Ga in het hoofdvenster van het programma naar het tabblad Importeren en klik op de knop Kiezen. Selecteer in het geopende venster het nieuw gemaakte bestand en klik op de knop Importeren.

Stap 5

Om de tekst van het boek te bekijken en hoe het programma de tekst in hoofdstukken heeft verdeeld, moet je naar het tabblad Bibliotheek gaan. Standaard moet u de knop Kopiëren naar iPod op het iPod-tabblad gebruiken om op te slaan. Maar, zoals de praktijk van het gebruik van dit hulpprogramma heeft aangetoond, is deze methode vaak niet de beste optie, omdat: storingen verschijnen.

Stap 6

Een alternatieve manier van opslaan is om de boekbestanden te archiveren en ze vervolgens uit te pakken op de interne schijf van de speler. Klik op de knop Opslaan als zip en geef een map op om het gecomprimeerde boek op te slaan.

Stap 7

Gebruik een programma dat met archieven werkt, bijvoorbeeld WinRar, kopieer het boekbestand naar het apparaat en vergeet niet om het van tevoren aan te sluiten.

Aanbevolen: