Hoe Het Formaat Te Wijzigen Op Acdsee

Inhoudsopgave:

Hoe Het Formaat Te Wijzigen Op Acdsee
Hoe Het Formaat Te Wijzigen Op Acdsee

Video: Hoe Het Formaat Te Wijzigen Op Acdsee

Video: Hoe Het Formaat Te Wijzigen Op Acdsee
Video: Урок 2 знакомство с ACDSee Pro 2023, Maart
Anonim

Het formaat van foto's is meestal vereist wanneer u een geselecteerde afbeelding per e-mail wilt verzenden. ACDSee heeft een speciaal hulpmiddel voor het bewerken van afbeeldingen, ACDSee Photo Editor, opgenomen in het ACDSee Photo Manager Pro-pakket, waarmee u dit probleem kunt oplossen.

Hoe het formaat te wijzigen op acdsee
Hoe het formaat te wijzigen op acdsee

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Programma's" om de bewerking van het formaat van de foto uit te voeren.

Stap 2

Specificeer het ACDSee-item en voer het programma uit.

Stap 3

Selecteer de afbeelding die u wilt bewerken en voer de bewerking uit om de foto bij te snijden. Om dit te doen, selecteert u het gewenste deel van de afbeelding en past u de randen aan.

Stap 4

Vouw het menu Wijzigen in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster uit en selecteer de opdracht Bijsnijden.

Stap 5

Voer de vereiste parameters in in de daarvoor bestemde velden van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop "Voltooien" om uw keuze te bevestigen.

Stap 6

Keer terug naar het menu "Resize" van de bovenste werkbalk van het ACDSee-venster en selecteer het item "Resize".

Stap 7

Gebruik het selectievakje in het veld "pixels" om de noodzakelijke parameters te definiëren voor het wijzigen van het aantal pixels (de aanbevolen grootte wordt beschouwd als een breedte van 500 pixels) of selecteer de optie "procent" om de parameters in te stellen voor het wijzigen als een percentage van de originele afbeeldingsgrootte.

Stap 8

Plaats een vinkje in het veld "Behoud beeldverhouding" en selecteer "Origineel" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 9

Klik op de knop Nieuwe bestandsgrootte om nieuwe afbeeldingsformaten te definiëren nadat u de geselecteerde opties voor formaatwijziging hebt toegepast en bevestig uw keuze door op Voltooien te klikken.

Stap 10

Open het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het programmavenster en ga naar het item "Opslaan als" om de bewerking van het opslaan van de gewijzigde afbeelding uit te voeren.

Stap 11

Wijzig de naam van het opgeslagen bestand niet als u een bestaande afbeelding moet overschrijven, of voer de gewenste naam in het bijbehorende veld in om een afzonderlijke kopie van de geselecteerde foto op te slaan.

Stap 12

Gebruik andere opties om de gewenste afbeelding van ACDSee te wijzigen - rode ogen verwijderen, groepen afbeeldingen verwerken, een schermbeveiliging van uw foto's maken of een HTML-album maken.

Populair per onderwerp