Kaspersky Antivirusdatabases Updaten In

Inhoudsopgave:

Kaspersky Antivirusdatabases Updaten In
Kaspersky Antivirusdatabases Updaten In

Video: Kaspersky Antivirusdatabases Updaten In

Video: Kaspersky Antivirusdatabases Updaten In
Video: How to update databases in Kaspersky Internet Security 2018 2023, Maart
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest voorkomende antivirusprogramma's. Maar voor de normale werking is een periodieke update van de antivirusdatabases vereist. Het is vrij eenvoudig om de antivirusdatabases van Kaspersky bij te werken.

Kaspersky antivirusdatabases bijwerken
Kaspersky antivirusdatabases bijwerken

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Kaspersky Anti-Virus-programma.

instructies:

Stap 1

Start het Kaspersky Anti-Virus-programma, maak verbinding met internet om de antivirusdatabases bij te werken. Dubbelklik op het programmapictogram in de lade, er verschijnt een venster waarin u het gedeelte "Update" moet selecteren. Het geeft de laatste datum van de database-update aan.

Stap 2

Om de databases van Kaspersky Anti-Virus bij te werken, klikt u op de knop Bijwerken. Het proces van het downloaden van de databases van de server begint, het venster kan worden gesloten, het programmapictogram in het systeemvak verandert - er wordt een afbeelding van de wereldbol aan toegevoegd. Het programma zal u via een speciaal venster informeren over een succesvolle update.

Stap 3

Configureer offline-update voor Kaspersky Anti-Virus als u databases moet bijwerken op computers zonder internetverbinding. Om dit te doen, start u het programma op deze computer, selecteert u het item "Instellingen", selecteert u het menu-item "Update", selecteert u het blok "Instellingen bijwerken" en klikt u op de knop "Instellingen".

Stap 4

Ga naar het tabblad "Bron bijwerken", klik op "Toevoegen", geef de map op waaruit het programma de antivirusdatabases zal downloaden, bijvoorbeeld de hoofdmap van een flashstation. Schakel op het tabblad "Bron bijwerken" het selectievakje naast het item "Kaspersky Lab-updateservers" uit. Klik OK.

Stap 5

Volg deze link http://support.kaspersky.com/kis2012/settings/update?qid=180593402 op een computer die is verbonden met internet. Download de antivirusdatabases in *.zip-indeling om de antivirus offline bij te werken

Stap 6

Let op de naam van het archief, av-i386 & ids-cumul.zip bevat alle databases die op dit moment zijn vrijgegeven. Gebruik het wanneer u voor de eerste keer upgradet. Updates van de afgelopen week zijn opgenomen in het archief avi386 & ids-weekly.zip, dus voor periodieke updates van de antivirus, bijvoorbeeld één keer per week, gebruik dit archief.

Stap 7

Pak de inhoud van het archief uit in de hoofdmap van de flashdrive, ga naar de computer waarop u Kaspersky Anti-Virus wilt updaten, plaats de flashdrive daar. Ga naar het antivirusvenster en klik op "Nu bijwerken". Het programma werkt de databases bij vanuit de map die in de tweede stap is opgegeven.

Populair per onderwerp