Hoe Adobe Photoshop Van Een Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Adobe Photoshop Van Een Computer Te Verwijderen
Hoe Adobe Photoshop Van Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Adobe Photoshop Van Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Adobe Photoshop Van Een Computer Te Verwijderen
Video: How to Uninstall Adobe Photoshop CC 2015 on Windows 10? 2024, September
Anonim

Om verschillende redenen kan het nodig zijn om het eerder geïnstalleerde programma voor het verwerken en bewerken van digitale afbeeldingen Adobe Photoshop van uw computer te verwijderen. Dit is niet moeilijk om te doen.

Hoe Adobe Photoshop van een computer te verwijderen
Hoe Adobe Photoshop van een computer te verwijderen

Het programma verwijderen met behulp van de wizard

Om software te verwijderen, volstaat het om in de regel een speciale wizard te gebruiken die is opgenomen in het Windows-besturingssysteem. Het zal ook helpen in het geval dat u uw computer moet opschonen van de geïnstalleerde Adobe Photoshop. Om dit te doen, moet u naar het gedeelte Programma's gaan en de nodige wijzigingen aanbrengen.

Om een van de meest populaire methoden te gebruiken, zoekt u op het bureaublad van de computer in de linkerbenedenhoek van het scherm de knop met de tekst "Start" of het Windows-logo. Klik erop en selecteer in het vervolgkeuzevenster het menu "Configuratiescherm". Open deze sectie en zoek in een nieuw venster het item "Programma's en onderdelen". Klik op deze link en ga naar de volgende pagina, waar u een lijst krijgt met alle programma's en toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd, hun uitgever, installatietijd, grootte en versie. Zoek in de tabel in de kolom "Naam" de regel Adobe Photoshop (voor het gemak van gebruikers zijn alle programma's in deze sectie alfabetisch weergegeven). Markeer de applicatie en druk op de rechtermuisknop. Selecteer vervolgens in het vervolgkeuzepaneel aan de zijkant de optie "Verwijderen". Onmiddellijk nadat u op deze knop hebt geklikt, verschijnt een venster waarin u moet bevestigen of u Adobe Photoshop en al zijn componenten echt van uw computer gaat verwijderen. Klik op "Verwijderen" en wacht tot het verwijderingsproces is voltooid, waarna een bijbehorend bericht verschijnt. De verwijderde applicatie zal ook verdwijnen uit de lijst met programma's. Het kan nodig zijn om de computer opnieuw op te starten om wijzigingen in het systeem aan te brengen.

Soms moet u echter, om "Photoshop" volledig van uw computer te verwijderen, de programmamappen op uw harde schijf opschonen. Open station C, zoek vervolgens in de map Program Files de map Adobe en daarin - Adobe Photoshop, waaruit u alle mappen en bestanden erin moet verwijderen.

Verschillende handige toepassingen

U kunt Revo Uninstaller gebruiken om alle resterende Windows-registervermeldingen te verwijderen. Voer het uit en beweeg in het geopende venster de muisaanwijzer over de knop "Geforceerd verwijderen". Klik eenmaal met de linkermuisknop en zet in een nieuw venster een vinkje naast het item "Moderate", voer vervolgens in de kolom "Exacte naam van het programma" de naam van Adobe Photoshop in en klik vervolgens op "Volgende". zal het proces van het scannen van het register starten. Het volgende venster toont een lijst met gedetecteerde records die u kunt verwijderen met de knoppen "Alles selecteren" en "Verwijderen". Na voltooiing van het verwijderingsproces verschijnt een overeenkomstige melding. Om het te sluiten, blijft het om op de knop "Voltooien" te drukken.

Om programma's te verwijderen die niet kunnen worden verwijderd met de standaard Windows-wizard, kunt u andere verwijderingsprogramma's gebruiken. Onder hen zijn de meest populaire hulpprogramma's Your Uninstaller, Driver Sweeper, Total Uninstall, Cleanse Uninstaller Pro, Advanced Uninstaller PRO, Unlocker, Full Uninstall en andere.

Aanbevolen: