Hoe Tunguska Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Tunguska Te Spelen
Hoe Tunguska Te Spelen

Video: Hoe Tunguska Te Spelen

Video: Hoe Tunguska Te Spelen
Video: Expedition Tunguska: A region full of mystery I Special Episode 2024, April
Anonim

Sinds de legendarische "Syberia" tot zijn logische conclusie kwam, zijn er weinig mogelijkheden geweest voor liefhebbers van avontuurlijke zoektochten om door de besneeuwde vlakten van het Verre Noorden te wandelen. "Secret Files: Tunguska", een door spelers warm onthaald project, gecreëerd in de beste tradities van het "quest"-genre, zal helpen om dit onrecht te corrigeren.

Hoe Tunguska te spelen
Hoe Tunguska te spelen

instructies:

Stap 1

Structureel is de game een klassiek avontuur. Dit betekent dat je meestal met de personages moet praten, objecten moet verzamelen die over de levels zijn verspreid en puzzels moet oplossen. Het personage wordt bestuurd met behulp van de muis, waarvan de cursor de mogelijkheid van interactie met het object bepaalt: als het de vorm aanneemt van een "pijl" - kunt u naar een andere locatie gaan; hand betekent het vermogen om een object op te pakken; versnellingen - om te interageren (bijvoorbeeld aan de hendel trekken).

Stap 2

Controleer elke locatie met behulp van de "spatie". Deze toets is verantwoordelijk voor het vinden van "hotspots" op het scherm: door erop te drukken worden alle objecten gemarkeerd waarmee u kunt communiceren. Door deze hint regelmatig te gebruiken, vermindert u de reistijd aanzienlijk en voorkomt u onnodige pixeljacht.

Stap 3

Zoek naar maatwerkoplossingen. Niet alle inhoud van de inventaris moet je gebruiken voor het beoogde doel: je kunt de krik bijvoorbeeld in werkende staat brengen met een boterham en je kunt alleen vuur maken met de lenzen van je bril.

Stap 4

Combineer artikelen met elkaar. Gedurende het spel moet je regelmatig combineren of demonteren wat je vindt om het gewenste resultaat te krijgen. Om bijvoorbeeld het gesprek van Kambursky op de vierde locatie af te luisteren, moet je een mobiele telefoon met tape in je inventaris combineren en vervolgens de hele structuur op de kat van een buurman bevestigen.

Stap 5

Voel je vrij om te genieten van de walkthrough. Vaak wordt de speler geconfronteerd met taken die logisch gezien bijna niet op te lossen zijn, en daarom is het geen slecht idee om een hint te gebruiken. Daarnaast zijn er verschillende doodlopende wegen die je ervan kunnen weerhouden verder te spelen - je zult moeten beginnen met de laatste save. Een van deze plaatsen is op het laatste niveau: op Antarctica moet je een hengel gebruiken om warme kleren en een kussen uit de mijn te halen door op de put te dubbelklikken. Vervolgens wordt de hengel gebruikt in combinatie met een aansteker en kunt u het gewenste artikel niet meer krijgen.

Aanbevolen: