Hoe Maak Je Een Ei In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ei In Minecraft
Hoe Maak Je Een Ei In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Ei In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Ei In Minecraft
Video: ✔ Minecraft PE: How To Make A Working Swing Set | No Mods Or Commands! 2023, Maart
Anonim

De wereld van het Minecraft-spel is een soort sandbox, dus hier kiest een persoon wat hij met zichzelf doet. Je hoeft niet te hard je best te doen om iets te bedenken om te doen. Als je bijvoorbeeld al een huis hebt, verschillende mechanismen en veel dingen in kisten - word een boer en fok vogels en dieren. Laten we eens kijken hoe we een ei kunnen maken in Minecraft met behulp van een boerderij.

Maak een ei in Minecraft
Maak een ei in Minecraft

De basis leggen voor een eierboerderij

Bouw eerst een muur met wat stevig materiaal, zoals geplaveide stenen. Je zou een blok van 5 bij 6 dimensies moeten krijgen. Dit is voldoende voor het fokken van kippen en het vervolgens verzamelen van eieren.

Werk het gebouw 3 blokken hoog af en maak dan, zoals in de afbeelding, een soort rooster van de platen ter hoogte van het derde blok.

Maak er nog een laag blokken bovenop en vul alles met water zodat er geen stroming is. Hier worden vervolgens kippen geplaatst, periodiek leggen ze en valt het ei naar beneden, het zal op tijd moeten worden verzameld.

Voor onze eierboerderij is het noodzakelijk om een ander niveau van blokken te bouwen, dit niveau zorgt ervoor dat de kippen niet vluchten. En bouw ook een primitieve ladder van blokken, het zal nodig zijn zodat kleine kuikens naar een volwassen kip rennen - zo zijn ze geprogrammeerd.

We zetten kippen op de boerderij en wachten op de eieren

Breek nu de bewaarde eieren zodat de kippen in het water liggen. Het is aan te raden om een volwassen kip op de een of andere manier in het water te leggen, dan zullen de rest van de kuikens er naar toe rennen.

De laatste fase - maak een deur aan de onderkant van de structuur en verwacht eieren als je naar binnen gaat. Het zou even duren voordat ze verschijnen, maar dat is wat zij en de eierboerderij hebben.

Populair per onderwerp