Hoe Acne Verwijderen In Photoshop?

Inhoudsopgave:

Hoe Acne Verwijderen In Photoshop?
Hoe Acne Verwijderen In Photoshop?

Video: Hoe Acne Verwijderen In Photoshop?

Video: Hoe Acne Verwijderen In Photoshop?
Video: How to Remove Acne in Photoshop 2024, April
Anonim

Het is jammer als er op de dag van de fotografie ongewenst acne op de huid van het gezicht verschijnt - een gedenkwaardige foto wordt een nachtmerrie. Maar de zaak is op te lossen. Om huidonvolkomenheden in AdobePhotoshop glad te strijken, is er een speciale set gereedschappen Healing Brush ("Healing Brush").

Hoe acne verwijderen in Photoshop?
Hoe acne verwijderen in Photoshop?

instructies:

Stap 1

Laad het bestand met de foto. Nadat we het probleemgebied hebben gevonden, vergroten we de schaal van de afbeelding zodat we in detail kunnen zien wat we gaan doen.

Selecteer de tool Spot Healing Brush, selecteer de penseelgrootte zodat deze het probleemgebied enigszins bedekt. We klikken met de muisknop en het programma zal automatisch een soortgelijk fragment van de afbeelding vinden om de vervelende fout te vervangen.

Stap 2

Het kan gebeuren dat de automatisering de taak niet aankan, en dan moet u de plaats van "transplantatie" handmatig specificeren. Om dit te doen, gebruiken we het gereedschap Retoucheerpenseel uit dezelfde set - het heeft meer flexibele instellingen. Door de toets alt="Afbeelding" ingedrukt te houden (de cursor verandert in een doelpictogram), vinden we op de afbeelding een plaats die naar onze mening, in overeenstemming met de kleur en textuur, een fout onmerkbaar zou kunnen "camoufleren". We klikken op deze plek, dan kan de alt="Image"-toets worden losgelaten. Nu we het penseel naar het probleemgebied hebben gebracht, hebben we de mogelijkheid om het correcter te retoucheren.

Aanbevolen: