Hoe Te Slijpen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Slijpen?
Hoe Te Slijpen?

Video: Hoe Te Slijpen?

Video: Hoe Te Slijpen?
Video: Masterclass messen slijpen 2024, Mei
Anonim

Moderne media stellen speciale eisen aan de grafische vormgeving van middelen. Foto's moeten duidelijk en scherp genoeg zijn. Er zijn veel manieren om de beeldkwaliteit te verbeteren. Om een foto te verscherpen, is het beter om een van de populaire grafische editors te gebruiken - Adobe Photoshop.

Hoe te slijpen?
Hoe te slijpen?

instructies:

Stap 1

Open je afbeelding in een editor. Kopieer het naar een nieuwe laag. Ga naar het "filter"-menu. Selecteer Overige> Aangepast. Er verschijnt een filtervenster voor u. Verander niets, druk op "ok". Ga naar het lagenpalet en verminder de dekking van de laag om het gewenste resultaat te bereiken.

Stap 2

De volgende methode maakt gebruik van het "kleurcontrast"-filter en de "zacht licht"-laagmengoptie. Open je afbeelding in de grafische editor Adobe Photoshop. Maak een kopie van de afbeeldingslaag. Ga naar het "filter"-menu. Selecteer Overige> Kleurcontrast. Er verschijnt een filtervenster voor u. Stel de waarde in op 30-35. Ga nu naar het lagenpalet en selecteer in de overvloeiopties "zacht licht". Pas de dekking van de laag aan tussen 60-80%. Zorg ervoor dat er geen te donkere en te lichte delen zijn.

Stap 3

Met de derde methode kunt u de afbeelding verscherpen nadat u de afbeelding hebt verkleind. Bijvoorbeeld om het op internet te plaatsen. Open je afbeelding in Adobe Photoshop. Maak een kopie van de afbeeldingslaag. Kies in het menu Filter de optie Verscherpen > Onscherp masker. Er verschijnt een filtervenster voor u. Stel in het veld "effect" een waarde in van 300 tot 500. Stel in het veld "radius" de parameter in op 0,3 pixels, klik op "ok". Maak een verscherpte kopie van de laag. Stel in het lagenpalet de overvloeioptie voor de bovenste laag in op "lichter", de middelste laag - "donkerder". Verlaag nu de dekking van de lagen - boven tot 30%, midden tot 75%. Je afbeelding is klaar voor gebruik.

Aanbevolen: