Hoe Computers In Een Werkgroep Weer Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Computers In Een Werkgroep Weer Te Geven
Hoe Computers In Een Werkgroep Weer Te Geven
Anonim

Door computers aan te sluiten op een lokaal netwerk, kun je gezamenlijk werken op het netwerk organiseren of een wedstrijd organiseren in een collectief of netwerkspel, je eigen team samenstellen in browsergames, etc. Het lokale netwerk geeft u extra mogelijkheden om nieuwe plannen uit te voeren.

Hoe computers in een werkgroep weer te geven
Hoe computers in een werkgroep weer te geven

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Schaf alle benodigde apparatuur aan om een lokaal netwerk te creëren. In de regel moet u computers aansluiten met een speciale kabel die is ontworpen voor een lokaal netwerk. Om verbinding te maken, kunt u contact opnemen met het servicecentrum voor specialisten of het zelf doen. Op uw computer wordt in het gedeelte Help en ondersteuning beschreven hoe u de hardware installeert.

Stap 2

Nadat u de computers met het netwerk hebt verbonden, stelt u een bekabelde of draadloze internetverbinding in. Sluit computers aan op het netwerk en voer de installatiewizard van de router uit (dit geldt voor draadloos). Stel de juiste LAN-verbindingsinstellingen in op elke computer.

Stap 3

Wanneer u de computers aansluit en de nodige instellingen maakt, kunt u de computers in de werkgroep weergeven op alle pc's die op het netwerk zijn aangesloten. Klik hiervoor op het menu "Start". Selecteer het gedeelte "Netwerk" in de rechterlijst met opdrachten en bestanden. U kunt ook op de snelkoppeling "Deze computer" klikken en aan de linkerkant het tabblad "Configuratiescherm" selecteren. Zoek vervolgens een snelkoppeling met de naam "Mijn netwerklocaties". Deze categorie bevat alle aansluitingen die op de computer aanwezig zijn.

Stap 4

In het geopende venster, in de lijst met opdrachten aan de linkerkant, staat de volgende opdracht: "Toon computers in de werkgroep." Klik erop met de linkermuisknop. Alle computers die op het lokale netwerk zijn aangesloten, worden zichtbaar in het vensterveld. U hoeft alleen degene te kiezen met de bestanden waarmee u wilt werken. Klik op het icoon voor deze computer. Maar voordat u begint, stelt u de bestanden in om te delen. Anders kunt u niet met mappen en bestanden op een andere computer werken.

Aanbevolen: