Hoe Het Formaat Van Java-game Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Formaat Van Java-game Te Wijzigen
Hoe Het Formaat Van Java-game Te Wijzigen

Video: Hoe Het Formaat Van Java-game Te Wijzigen

Video: Hoe Het Formaat Van Java-game Te Wijzigen
Video: "Playman Extreme Running" - Mr. Goodliving Ltd. 2006 year (Java Game) 2024, Mei
Anonim

Java-games vereisen soms meer vrije ruimte op uw mobiele apparaat dan u heeft. In deze gevallen kunt u ongebruikte toepassingen verwijderen of de grootte van het installatieprogramma wijzigen.

Hoe het formaat van Java-game te wijzigen
Hoe het formaat van Java-game te wijzigen

Noodzakelijk

  • - archiver;
  • - grafische editor.

instructies:

Stap 1

Download en installeer de benodigde software op uw computer om applicatie-elementen te bewerken en uit te pakken. Dit is het WinRar-programma of zijn analogen die werken met bestanden van de.jar- en.jad-extensies, een grafische editor voor het verkleinen van afbeeldingen, het beste van alles Photo Studio, Adobe Photoshop of alternatieve gratis toepassingen. Download indien nodig ook een audio-editor.

Stap 2

Selecteer het installatieprogramma van de java-applicatie met de rechtermuisknop en open het vanuit het contextmenu met behulp van het archiveringsprogramma. Pak de bestanden uit naar een aparte map op uw computer. Open afzonderlijk elke afbeelding die eerder in het archief stond en verminder vervolgens de kwaliteit met een grafische editor. Probeer eenvoudig het aantal pixels zo veel mogelijk te verminderen zonder de afbeeldingsgrootte te beïnvloeden, omdat dit de resolutie en beeldverhouding kan veranderen.

Stap 3

Bewerk indien nodig de audio eerder in het archief en wijzig de waarde van hun bitrate naar beneden. Pas de aangebrachte wijzigingen aan de afbeeldingen en audio-opnamen toe en sla ze op. Zorg ervoor dat u dezelfde bestandsnamen en extensies achterlaat, anders werkt de toepassing niet. Verwijder de originele bestanden, als ze er nog zijn, en bouw het installatieprogramma vervolgens opnieuw op in een Java-toepassing.

Stap 4

Houd er rekening mee dat als het archief eerder een.jar-extensie had, u deze hetzelfde moet laten, hetzelfde geldt voor.jad-bestanden. Alvorens het archief opnieuw op te bouwen. Scan uw bestanden op virussen, aangezien deze uw mobiele apparaat kunnen beschadigen. Volg dezelfde stappen in gevallen. Als je echter alleen wijzigingen in het spel moet aanbrengen, moet je bij het toevoegen van nieuwe elementen ook de code-editing en de compiler gebruiken.

Aanbevolen: