Advertenties Van Uw Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Advertenties Van Uw Computer Verwijderen
Advertenties Van Uw Computer Verwijderen

Video: Advertenties Van Uw Computer Verwijderen

Video: Advertenties Van Uw Computer Verwijderen
Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat antivirusprogramma's de computers van gebruikers elke dag beter en beter beschermen, dringen sommige soorten virussen nog steeds het systeem binnen. Deze virussen omvatten banneradvertenties en hun variaties.

Advertenties van uw computer verwijderen
Advertenties van uw computer verwijderen

Noodzakelijk

Dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Ontwikkelaars van antivirussoftware hebben speciale hulpprogramma's gemaakt om het kwaadaardige advertentievenster te helpen verwijderen. Open de pagina https://www.freedrweb.com/cureit (u kunt hiervoor een andere computer of laptop gebruiken) en download Dr. Web CureIt. Brand het op een dvd of USB-stick

Stap 2

Voer dit programma uit op de geïnfecteerde computer. Houd er rekening mee dat het beter is om dit in de standaard Windows-bedieningsmodus te doen, en niet in de veilige. Het scanproces van systeembestanden wordt automatisch gestart. Dit is met opzet gedaan, aangezien veel banners voorkomen dat verschillende toepassingen worden gestart.

Stap 3

Soms kan het bovenstaande hulpprogramma de taak niet aan. In dergelijke gevallen is het raadzaam om te proberen het juiste wachtwoord te vinden waarmee de banner wordt uitgeschakeld. Bezoek de volgende bronnen:

Stap 4

Vul in de speciale velden het telefoonnummer of andere gegevens in die in het advertentievenster zijn aangegeven. Klik op de knop Code ophalen of Match Code. Vervang de combinaties die u in het bannerveld hebt gekregen.

Stap 5

Als alle pogingen om de juiste code te vinden tevergeefs waren, zoek en verwijder dan de bestanden die het virale advertentievenster hebben veroorzaakt. Start hiervoor het besturingssysteem in de veilige modus. Start uw computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt. Selecteer "Windows Veilige modus".

Stap 6

Open nu de systeempartitie van uw harde schijf. Navigeer naar de Windows-map en vervolgens naar de System32-map. Selecteer alle bestanden waarvan de naam eindigt met de letters lib en de extensie.dll is.

Stap 7

Verwijder al deze bestanden. Start uw computer (laptop) opnieuw op en start het systeem in de standaard bedrijfsmodus.

Aanbevolen: