Een Foto Invoegen In Een Schilderij

Inhoudsopgave:

Een Foto Invoegen In Een Schilderij
Een Foto Invoegen In Een Schilderij

Video: Een Foto Invoegen In Een Schilderij

Video: Een Foto Invoegen In Een Schilderij
Video: Een foto omzetten naar schilderij (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Een foto maken is tegenwoordig eenvoudig. Om dit te doen, hoeft u geen camera te kopen of naar een fotostudio te gaan - het is bijvoorbeeld voldoende om een mobiele telefoon te hebben. Ik wil een aantal van de foto's die ik zelf heb gemaakt bewaren en ze zelfs mooi rangschikken. Helaas kan niet iedereen die een foto kan maken prachtig tekenen met een computer. U kunt echter elke kant-en-klare, zeer artistieke foto gebruiken en de gewenste foto erin invoegen.

Een foto invoegen in een schilderij
Een foto invoegen in een schilderij

Noodzakelijk

Grafische editor MS Paint

instructies:

Stap 1

Gebruik hiervoor de grafische editor Paint - deze applicatie wordt standaard geïnstalleerd met het Windows-besturingssysteem. Om het te starten, gebruikt u de link in het hoofdmenu van het besturingssysteem of drukt u op de sneltoetscombinatie Win + R, voert u de opdracht mspaint in en drukt u op Enter.

Stap 2

Laad een afbeelding in Paint die de achtergrond voor de foto zal zijn. Om dit te doen, selecteert u na het openen van het programmamenu door op de blauwe knop zonder inscriptie in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster te klikken de regel "Openen". De sneltoets Ctrl + O is toegewezen aan deze opdracht - u kunt deze ook gebruiken. Zoek met behulp van het dialoogvenster dat start het gewenste bestand op de computer en klik op de knop waarop het commando "Openen" hier wordt herhaald.

Stap 3

Klik op het pictogram met het opschrift "Plakken" in het menu van de grafische editor - het wordt op het standaard actieve tabblad "Home" geplaatst. Selecteer "Invoegen uit" in de vervolgkeuzelijst van slechts twee regels. Hetzelfde dialoogvenster wordt opnieuw gestart als in de vorige stap. Zoek deze keer het bestand dat de ingevoegde foto bevat en dubbelklik erop. Het resultaat is dat de editor de afbeelding over de achtergrondafbeelding plaatst en wordt omlijst door een rechthoekig gestippeld kader, aan elke kant waarvan drie ankerpunten worden geplaatst.

Stap 4

Pas de grootte en positie van de foto in de achtergrondafbeelding aan. Met behulp van de muiscursor kunt u deze verplaatsen met de linkerknop ingedrukt en door de ankerpunten op het frame te verplaatsen, wijzigt u de grootte en verhoudingen van de afbeelding. Wees voorzichtig - nadat u op de achtergrondafbeelding buiten de ingevoegde afbeelding hebt geklikt, verdwijnt het kader en kunt u de grootte en positionering niet meer manipuleren.

Stap 5

Open het editormenu opnieuw door op de blauwe knop in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster te klikken en ga naar het gedeelte "Opslaan als". Selecteer een van de grafische formaten voor het nieuwe bestand en geef in het dialoogvenster dat wordt geopend de naam en opslaglocatie op en klik op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: