Hoe Te Bannen Via De Console

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bannen Via De Console
Hoe Te Bannen Via De Console

Video: Hoe Te Bannen Via De Console

Video: Hoe Te Bannen Via De Console
Video: Как пожаловаться на кого-то на PS4! (ЗАПРЕЩАЕТСЯ ИГРОКОВ) 2023, Maart
Anonim

De console-commando's in Counter Strike en Call of Duty worden veel gebruikt door gamers. Het banteam behoort tot de categorie spelbeheer en geniet meer aandacht.

Hoe te bannen via de console
Hoe te bannen via de console

instructies:

Stap 1

Het beheer van de COD-spelserver wordt hoofdzakelijk op twee manieren uitgevoerd: - door rcon-opdrachten in de console in het spel zelf in te voeren - door opdrachten van de klasse PB_rcon in te voeren. De eerste houdt het beheerderswachtwoord rcon in, de tweede niet. Het nadeel van deze methoden kan worden beschouwd als de noodzaak om het spel te verlaten om het gewenste commando in te voeren.

Stap 2

Open de gameconsole op de server door op de functietoets tilde (`) te drukken, of gebruik de optie om de uitgebreide console op te roepen door op de Shift-toets te drukken. Houd er rekening mee dat om de server te beheren, het rcon-wachtwoord moet worden ingesteld in het hoofdconfiguratiebestand met de opdracht Set rcon_password. Typ het / rcon inlogwachtwoord in de console en bevestig dat het correct is door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 3

Om de gewenste actie uit te voeren, gebruikt u de syntaxis: - / rcon banUser player_name - om de geselecteerde speler te bannen door een item in het ban.txt-bestand op te slaan; - / rcon banClient player_number - om de speler met het geselecteerde nummer te bannen, wat kan bepaald door het / rcon status commando; - / rcon tempBanUser player_name - voor kick en tijdelijke ban van de geselecteerde speler zonder records hierover op te slaan; - / rcon tempBanClient player_number - voor kick en tijdelijke ban van de speler met het geselecteerde nummer zonder records op te slaan over het.

Stap 4

Gebruik de methode om de speler te verbannen in de gameconsole van het Counter Strike-spel. Typ hiervoor addip ban_time in minuten of 0 voor permanent ban player_IP-adres in de console. U kunt ook de syntaxis gebruiken banid ban_time in minuten of 0 voor permanente banid user_name. Een variatie op hetzelfde commando is om de laatste variabele in dit commando te vervangen door uniqueid. Bepaling van alle speler-ID's kan worden gedaan met het statuscommando.

Stap 5

Probeer een andere banmethode. Om dit te doen, voert u de opdrachtstem in op de console en bepaalt u het nummer van de speler die moet worden verbannen. Typ amx_ban # selected_player_number in de console en bevestig de geselecteerde actie door op de softkey met het label Enter te drukken.

Populair per onderwerp