Wat Te Doen Als Er Een Banner Uitkomt?

Wat Te Doen Als Er Een Banner Uitkomt?
Wat Te Doen Als Er Een Banner Uitkomt?

Video: Wat Te Doen Als Er Een Banner Uitkomt?

Video: Wat Te Doen Als Er Een Banner Uitkomt?
Video: Hoe je een YouTube Banner maakt 2024, Mei
Anonim

Om een virale reclamebanner van uw computer te verwijderen, zijn er speciale hulpprogramma's ontwikkeld. Er zijn methoden waarmee u het advertentievenster kunt uitschakelen zonder extra programma's te gebruiken.

Wat te doen als er een banner uitkomt?
Wat te doen als er een banner uitkomt?

Als u het besturingssysteem Windows 7 of Vista gebruikt, activeert u de functie "Opstartherstel". Plaats de Windows-installatieschijf of de speciale herstelschijf in de lade van het dvd-station. Start uw computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt.

Selecteer uw dvd-station om door te gaan met downloaden. In het tweede of derde venster van het installatieprogramma verschijnt het item "Geavanceerde herstelopties". Maak het open. Selecteer "Opstartherstel" en bevestig de activering van dit proces. Wacht tot uw computer opnieuw is opgestart.

Als je de benodigde schijf niet bij de hand hebt of als je een ander besturingssysteem gebruikt, probeer dan de banner uitschakelcode te vinden. Open de websites van fabrikanten van antivirussoftware https://www.drweb.com/unlocker/index, https://sms.kaspersky.ru/ en https://www.esetnod32.ru/.support/winlock. Vul de daarvoor bestemde velden in en klik op de knop "Code zoeken".

Vervang de voorgestelde combinaties in het bannerveld. Als u het juiste wachtwoord invoert, wordt het advertentievenster uitgeschakeld. Controleer het systeem met een antivirusprogramma. Werk de virusdatabases van tevoren bij.

Ga naar de Dr. Web-antiviruswebsite en download daar het hulpprogramma CureIt. Voer dit programma uit. Wacht tot de scan van het besturingssysteem is voltooid. Als tijdens dit proces vensters verschijnen waarin u wordt gevraagd bepaalde bestanden te verwijderen, bevestigt u deze handeling.

Reinig het register na het verwijderen van de banneradvertentie. Hiervoor kun je beter een extra hulpprogramma gebruiken, bijvoorbeeld CCleaner. Start dit programma, open het menu Registeropruiming en klik op de knop Analyseren. Nadat u de voorbereidende voorbereiding van de registerbestanden hebt voltooid, klikt u op de knop "Repareren" en wacht u tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: