Hoe Een Film Te Knijpen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Te Knijpen
Hoe Een Film Te Knijpen

Video: Hoe Een Film Te Knijpen

Video: Hoe Een Film Te Knijpen
Video: আগে দেখায় - পরে ঢুকায় | New Bangla Cinematic Comedy Short Film by Kolkata HD Art Film 2021 2024, April
Anonim

Digitale films kunnen in een groot aantal verschillende formaten worden opgenomen. Elk formaat heeft zijn eigen kenmerken, die de kwaliteit van beeld en geluid bepalen. Dienovereenkomstig zal de grootte van de film groter zijn naarmate de kwaliteit hoger is. Indien nodig kan elke film echter worden samengeperst om hem kleiner te maken.

Hoe een film te knijpen
Hoe een film te knijpen

instructies:

Stap 1

Koop of download een programma om videobestanden te converteren. De meest geschikte oplossing voor thuisgebruik is de gratis Any Video Converter-applicatie, die kan worden gedownload van de officiële website via de link https://www.any-video-converter.com/any-video-converter-free.exe. Na het downloaden, installeer en voer de applicatie uit

Stap 2

Laad het te comprimeren videobestand in het programma. Klik hiervoor op de knop "Toevoegen" in het programmavenster. Er wordt een Windows Verkenner-venster geopend waarin u het bestand kunt vinden. Het bestand dat in het programma is geladen, verschijnt in het hoofdgedeelte van het venster. het programma bepaalt de grootte, duur, formaat en enkele andere parameters van dit videobestand.

Stap 3

Vink het vakje aan naast het gedownloade videobestand en selecteer het formaat waarin het uiteindelijke bestand moet worden gecodeerd. De keuze van het formaat wordt uitgevoerd in een speciale vervolgkeuzelijst, waar alle beschikbare codecs van de uiteindelijke videobestanden zijn gegroepeerd volgens het principe van gemeenschappelijke kenmerken. In deze vervolgkeuzelijst kunt u bijvoorbeeld vooraf ingestelde video-instellingen voor mobiele telefoons, Flash-video's voor uploaden naar internetsites, video's om op computers of mediaspelers te bekijken en video's om op dvd's te branden selecteren. Naast de algemene formaatinstellingen kunt u in de opties na conversie meer gedetailleerde videoparameters selecteren. In de opties kunt u de videoresolutie, framesnelheid wijzigen, de lengte van de video wijzigen, de kwaliteit van de audiotrack van het videobestand bewerken of het geluid volledig verwijderen. Dit alles heeft invloed op de uiteindelijke grootte van de film.

Stap 4

Nadat u alle benodigde opties hebt geselecteerd, selecteert u de map waarin het uiteindelijke bestand wordt opgeslagen en klikt u op de knop "Coderen". Het conversieproces wordt gestart. Nadat het klaar is, verschijnt een gecomprimeerd videobestand in de map die u hebt opgegeven, die een veel kleiner formaat zal hebben.

Aanbevolen: