Hoe Maak Je Een Filmintro

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Filmintro
Hoe Maak Je Een Filmintro

Video: Hoe Maak Je Een Filmintro

Video: Hoe Maak Je Een Filmintro
Video: Zo maak je een INTRO in 5 minuten! 2024, Mei
Anonim

Je eigen screensaver maken voor een film is niet erg moeilijk. Hiervoor worden in de regel grafische editors gebruikt (splash-ontwerp, afbeeldingen, enz.) En natuurlijk video-editors. Volg deze richtlijnen om een afbeelding aan een video toe te voegen.

video bewerker
video bewerker

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het opstartscherm tekenen. Dit kan op verschillende manieren. Als het spatscherm niet heel moeilijk is, kan het in verf worden getekend. Maar als het ingewikkelder is, is het raadzaam om een grafische editor te gebruiken (bijvoorbeeld Adobe Photoshop). Dit is gemakkelijk te doen omdat deze editor wordt geleverd met een verscheidenheid aan lettertypen en stijlen om uit te kiezen. Als u er niet veel van heeft of de benodigde niet kunt vinden, kunt u ze downloaden op internet (site https://www.ifont.ru/) het toevoegen van lettertypen is heel eenvoudig. Je moet gaan: Start - Configuratiescherm - Lettertypen. En gooi ze daar dan. Ook is het gebruik van Photoshop erg handig om foto's, afbeeldingen, etc. toe te voegen. Het beeld is natuurlijk gewenst met een hoge resolutie. De kwaliteit van het beeld op de video hangt hiervan af

Stap 2

Nadat je klaar bent met het tekenen van de afbeelding, is het heel goed mogelijk om hier een eenvoudige plons van te maken. De beste manier om dit te doen is door Easy.

Stap 3

Toen het opstartscherm verscheen, kunt u het via de video-editor aan de film toevoegen. Je kunt de editor naar jouw smaak kiezen, maar als je kijkt naar de eenvoudiger te gebruiken, dan is Windows Movie Maker (in de nieuwste versies van Windows 7 heet het Windows Movie Studio). Deze applicatie maakt deel uit van het Windows-besturingssysteem. Daarom, als je het hebt geïnstalleerd, zou het zich moeten bevinden op: Start - Alle programma's - Accessoires - Windows Movie Maker. Als het programma niet is geïnstalleerd, kunt u het downloaden van de officiële website

Stap 4

Zodra de editor wordt geopend, kun je het opstartscherm en de film daar meteen overzetten. Selecteer vervolgens in het programma de screensaver met de rechtermuisknop en plaats deze aan het begin van de track. Doe vervolgens hetzelfde met de film. Daardoor blijkt dat eerst de screensaver, en dan de film. Ook kunt u, voordat u de screensaver met de film mixt, de screensaver in de editor wijzigen, bijvoorbeeld geluid toevoegen of het standaard editoreffect gebruiken.

Aanbevolen: