Hoe Maak Je Een Volumineus Hart?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Volumineus Hart?
Hoe Maak Je Een Volumineus Hart?

Video: Hoe Maak Je Een Volumineus Hart?

Video: Hoe Maak Je Een Volumineus Hart?
Video: ❤️ ♥ ️ Hoe maak je gemakkelijk een papieren hart in 5 minuten met je eigen handen 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker van een softwareproduct zoals Adobe Photoshop weet dat je in dit programma, indien gewenst en bekwaam, alles kunt maken: foto's retoucheren, volumetrische afbeeldingen maken, enz. Het beste cadeau voor Valentijnsdag kan een elektronische kaart met een volumineus hart zijn.

Hoe maak je een volumineus hart?
Hoe maak je een volumineus hart?

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-software

instructies:

Stap 1

Er wordt aangenomen dat elke lezer van dit materiaal al een beetje bekend is met deze grafische editor en dat dit programma al op de harde schijf is geïnstalleerd. Voer daarom het programma uit en maak een nieuw bestand door op het menu "Bestand" te klikken en vervolgens het item "Nieuw" te selecteren. In het venster dat opent stel je de gewenste bestandsgrootte in, je kunt de breedte en hoogte gelijk stellen aan 500 pixels.

Stap 2

Maak een nieuwe laag door te klikken op de knop "Een nieuwe laag maken" in het juiste paneel, dat zich in de rechterhoek bevindt. Selecteer de Oval Marquee Tool en teken een cirkel. Als u een ellips krijgt, houdt u de Shift-toets ingedrukt en probeert u het opnieuw.

Stap 3

Klik op het menu Bewerken, kies vervolgens Opvulling (Shift + F5) en kies rood.

Stap 4

Selecteer het gereedschap Rechthoekig selectiekader en verdeel de cirkel in 2 delen, waarbij u de selectie van boven naar beneden verplaatst. Klik op het menu Bewerken en kies vervolgens de opdracht Vrije transformatie. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer Vervormen. Nu moet je de selectiekool naar buiten slepen en de rechthoek in een hart veranderen. Doe hetzelfde voor het andere deel van de cirkel.

Stap 5

Ga naar de laag waar het hart zich bevindt en dubbelklik met de linkermuisknop op de laagminiatuur. Ga in het venster "Laagstijl" dat wordt geopend naar het tabblad "Innerlijke schaduw". Tegenover de modus Vermenigvuldigen, moet je een kleur kiezen die veel donkerder is dan de kleur van ons hart. Hieronder moet u de volgende parameters instellen: "Offset" (19), "Contractie" (33) en "Grootte" (114).

Stap 6

Om volume aan het hart toe te voegen, moet je highlights toevoegen. Maak een nieuwe laag door op de sneltoets Ctrl + Shift + N te drukken. Gebruik het gereedschap Ovale selectiekader en selecteer een kleine cirkel die zich onderaan het hart bevindt. Vul de selectie met lichtrood. Deselecteer de selectie en klik op het menu Filter, kies Vervagen en vervolgens Gaussiaans vervagen. Selecteer in het geopende venster een schaal van 100% en een "Radius"-waarde van 16 pixels. Hier kan de waarde worden gevarieerd, het hangt allemaal af van de resulterende kleur.

Stap 7

Om een hoogtepunt in het midden van ons hart te creëren, maakt u opnieuw een nieuwe laag en houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en klikt u op de laag met het hart. Er was een selectie van een site van het hart. Klik op het menu Selectie, selecteer vervolgens Wijzigen en vervolgens Verkleinen. Verklein de selectie tot de helft van het oorspronkelijke formaat. De selectie moet gevuld worden met felrood, deze keer kun je de kleur nog lichter nemen. Pas Gaussiaans vervagen toe zoals in de vorige stap. Vergeet niet om in de instellingen van de laag waarmee u nu werkt, het type weergave - "Overlay" te wijzigen.

Stap 8

De laatste hand zal zijn om 2 highlights te creëren onder de bochten van het hart, ze worden op dezelfde manier uitgevoerd als alle andere highlights. Er is een prachtig volumineus hart gecreëerd, nu is het jouw beurt om na te denken over het gebruik ervan.

Aanbevolen: