Hoe Het Formaat Van Een Pdf-bestand Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Formaat Van Een Pdf-bestand Te Wijzigen
Hoe Het Formaat Van Een Pdf-bestand Te Wijzigen

Video: Hoe Het Formaat Van Een Pdf-bestand Te Wijzigen

Video: Hoe Het Formaat Van Een Pdf-bestand Te Wijzigen
Video: Fill and sign PDF forms in Adobe Reader 2024, Mei
Anonim

Op een personal computer slaan gebruikers een grote hoeveelheid verschillende gegevens op. Het is vaak nodig om gegevens over te dragen die de quota voor het delen van bestanden op het netwerk overschrijden.

Hoe het formaat van een pdf-bestand te wijzigen
Hoe het formaat van een pdf-bestand te wijzigen

instructies:

Stap 1

Hoe kan deze situatie worden gecorrigeerd? U moet weten hoeveel een bestand in beslag neemt. Zoek hiervoor de gegevens die u wilt bekijken. Het zal bijvoorbeeld een pdf-bestand zijn dat een e-book is. Dergelijke gegevens kunnen probleemloos via internet worden verzonden. Om de grootte van een bestand te bekijken, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer vervolgens "Eigenschappen". Er verschijnt een klein venster waarin u kunt zien hoeveel ruimte op de schijf van uw pc is ingenomen.

Stap 2

U moet een archiver gebruiken. Dit is speciale software waarmee u de grootte van uw bestanden zo veel mogelijk kunt comprimeren. Tegelijkertijd kunt u een onbeperkt aantal bestanden in één archief integreren en overdragen met behulp van netwerktechnologieën. Een van de meest voorkomende programma's is Win Rar. Je kunt het op internet vinden op de officiële website van de fabrikant win-rar.ru. Gebruik bij het downloaden antivirusprogramma's om te voorkomen dat uw computer wordt geïnfecteerd met malware.

Stap 3

Installeer het programma op de lokale schijf van het systeem. Start het via een snelkoppeling op uw bureaublad. Als er geen snelkoppeling is, gaat u naar het menu Start. Selecteer vervolgens "Alle programma's" en zoek in de lijst de naam van het hulpprogramma waarin u geïnteresseerd bent. Met één muisklik start u het programma door op de naam te klikken. Het werkgebied van het programma verschijnt voor je. Sleep alle bestanden die u wilt zippen naar dit venster. Het is ook vermeldenswaard dat u voor beveiligingsdoeleinden een speciaal wachtwoord voor het archief kunt instellen.

Stap 4

Stel de gewenste combinatie in. Nadat de bestanden zijn toegevoegd, vinkt u het vakje naast Inhoud comprimeren aan. Klik op de knop "Voltooien". Het systeem maakt automatisch een kopie van de gegevens, alleen deze keer in het archief. Er verschijnt een kleine snelkoppeling op het bureaublad, gepresenteerd in de vorm van een stapel boeken. Nu kunt u het overdragen met behulp van speciale services voor het delen van bestanden op het netwerk.

Aanbevolen: