Hoe Albumhoezen Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Albumhoezen Uploaden
Hoe Albumhoezen Uploaden

Video: Hoe Albumhoezen Uploaden

Video: Hoe Albumhoezen Uploaden
Video: Hoe Roelof ZELF muziek opneemt en 1000en luisteraars krijgt 2024, Mei
Anonim

Om de albumhoes op het scherm te laten verschijnen bij het afspelen van MP3-bestanden op een computer, speler of mobiele telefoon, moet u de bijbehorende afbeeldingen aan de bestanden toevoegen. Dit kan worden gedaan met behulp van ID3-tag-editorprogramma's.

Hoe albumhoezen uploaden
Hoe albumhoezen uploaden

instructies:

Stap 1

Gebruik bijvoorbeeld het gratis programma Mp3tag. Indien gewenst kunt u met zijn hulp niet alleen de albumhoes aan het bestand toevoegen, maar ook andere kenmerken van het MP3-bestand bewerken. U kunt het programma downloaden op de officiële website op: www.mp3tag.de in de downloadsectie

Stap 2

Nadat u het programma naar uw computer hebt gedownload, installeert u het. De installatieprocedure voor dit programma verschilt niet van de installatie van andere programma's en wordt binnen enkele seconden uitgevoerd vanwege de kleine omvang van het installatiebestand.

Stap 3

Start het programma en laad de map met MP3-bestanden erin. Om dit te doen, sleept u de map naar het programmavenster en wacht u tot de bestanden in het hoofdvenster verschijnen. Kies in het menu Bewerken de optie Alle bestanden selecteren of druk op Ctrl en A.

Stap 4

In de linkerbenedenhoek van het programmavenster ziet u een plaats voor de albumhoes. Sleep de eerder gemaakte afbeelding met de afbeelding van de albumhoes hierheen en klik op de disketteknop of druk op de toetsen Ctrl en S. De omslagen worden in ID3-bestandstags geladen.

Aanbevolen: