Hoe Maak Je Screensavers

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Screensavers
Hoe Maak Je Screensavers

Video: Hoe Maak Je Screensavers

Video: Hoe Maak Je Screensavers
Video: Windows 10 Tips u0026 Tricks - How to Set Screen Savers 2024, Mei
Anonim

De weergave van screensavers in Windows-besturingssystemen wordt geconfigureerd in het bureaubladmenu. Naast de standaard elementen werkt dit menu ook met gedownloade of zelfgemaakte screensavers.

Hoe screensavers te maken
Hoe screensavers te maken

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Download een programma dat screensavers van internet maakt. U kunt Easy ScreenSaver Studio of zijn analogen gebruiken, wat in de toekomst het handigst voor u zal zijn. Het is het beste om programma's te downloaden van de officiële websites van ontwikkelaars om te voorkomen dat er bedreigingen in uw besturingssysteem verschijnen in de vorm van trojans en bestanden die zijn geïnfecteerd met virussen.

Stap 2

Installeer het programma dat u hebt gedownload op uw computer en begin met het maken van een nieuwe screensaver. De meeste programma's hebben een inleidend gedeelte, dat vertelt over de principes van het maken en bewerken van screensavers, maar je kunt het overslaan als het menu je duidelijk genoeg lijkt om het zelf te bestuderen.

Stap 3

Gebruik bij het maken van een screensaver ofwel de beschikbare sjablonen, of maak eerst alles zelf met behulp van het juiste menu-item, nadat u de benodigde elementen ervan vooraf hebt gedownload. Bewerk de screensaver met behulp van de bestaande werkbalk en sla de definitieve versie op.

Stap 4

Om een screensaver op uw computer te installeren, gaat u naar de screensaver in de instellingen voor bureaubladeigenschappen. Klik op de knop Bladeren om te zoeken naar de screensaver die u hebt gemaakt en klik vervolgens op Bladeren om te zien of u aanvullende bewerkingen nodig hebt. Als dat niet het geval is, past u de wijzigingen toe en stelt u het opstartscherm in om na een bepaalde tijd te verschijnen. De gedownloade screensavers worden volgens hetzelfde principe geïnstalleerd - er wordt ook door de mappen gebladerd om bestanden te selecteren. Sommigen van hen worden geïnstalleerd door te dubbelklikken, waarna ze worden toegevoegd aan de lijst met reeds bestaande elementen van het besturingssysteem. Controleer na het downloaden van screensavers van internet deze op virussen en Trojaanse paarden.

Aanbevolen: