Informatie Herstellen Van Een Kapotte Schroef

Inhoudsopgave:

Informatie Herstellen Van Een Kapotte Schroef
Informatie Herstellen Van Een Kapotte Schroef

Video: Informatie Herstellen Van Een Kapotte Schroef

Video: Informatie Herstellen Van Een Kapotte Schroef
Video: Praxis | Dolgedraaide schroeven verwijderen - Hoe doe je dat? 2023, Maart
Anonim

De "gezondheid" van een harde schijf is iets vreemds. Dus voor sommige gebruikers kunnen opslagmedia vijf tot tien jaar werken, terwijl voor anderen de eerste problemen met HDD zich al in het tweede jaar van gebruik voordoen. Veel hangt natuurlijk af van de kwaliteit en grootte van de schijf, maar ook van de bedrijfsomstandigheden. Maar helaas zijn maar weinig mensen verzekerd tegen schade aan de harde schijf en verlies van informatie.

Informatie herstellen van een kapotte schroef
Informatie herstellen van een kapotte schroef

Gegevensherstel met BadCopy Pro

Een van de beste opties voor het herstellen van gegevens van een beschadigde schijf is om het BadCopy Pro-programma te gebruiken. Hiermee kunt u snel informatie herstellen in de automatische modus. Het herstel van de meest populaire formaten wordt ondersteund, inclusief archieven, tekstdocumenten, grafische bestanden, enzovoort. Er zouden geen problemen moeten zijn met het werkingsprincipe van dit programma, omdat het al over alle noodzakelijke stapsgewijze instructies beschikt, waardoor zelfs een onervaren gebruiker het gemakkelijk kan achterhalen.

Alle bewerkingen in BadCopy Pro worden uitgevoerd met behulp van de "Recovery Setup Wizard". Als het opslagmedium erg beschadigd is, kan de herstelprocedure voor een vrij lange periode worden uitgesteld, bovendien is het onmogelijk om met absolute zekerheid te zeggen dat alle verloren gegevens zullen worden hersteld.

Andere software voor gegevensherstel

U kunt DeadDiscDoctor gebruiken om bestanden van beschadigde harde schijven te kopiëren. De applicatie werkt volgens het principe van foutdetectie. DeadDiscDoctor leest informatie op het medium in kleine blokjes en, als er fouten worden gevonden, verkleint deze meerdere keren. Soortgelijke programma's zijn onder meer File Salvage en Non-Stop Copy. Het wordt aanbevolen om verschillende opties te proberen.

Als de kwaliteit van de gekopieerde informatie niet erg belangrijk voor u is, of als u beschadigde gegevens zeer snel moet herstellen, kunt u het hulpprogramma Super Copy gebruiken, dat gegevens van elk medium in 20 minuten leest, terwijl de hoeveelheid verloren informatie wordt best groot. De interface is eenvoudig, u geeft de gegevensbron op en start de herstelprocedure.

Vergeet niet uw harde schijf te controleren

In het begin sta je misschien volledig onverschillig voor allerlei fouten en storingen van de harde schijf, wat niet klopt. Niemand is veilig voor plotselinge uitval van de harde schijf. Vergeet daarom niet tijdig back-ups te maken van kritieke gegevens en de harde schijf te testen op fouten. Op dit moment zijn er nogal wat programma's voor het diagnosticeren van HDD. Bovendien beschikt het Windows-besturingssysteem al over de nodige tools om deze taak uit te voeren.

Populair per onderwerp