Een Computer Opstarten Vanaf Een Andere Computer

Inhoudsopgave:

Een Computer Opstarten Vanaf Een Andere Computer
Een Computer Opstarten Vanaf Een Andere Computer

Video: Een Computer Opstarten Vanaf Een Andere Computer

Video: Een Computer Opstarten Vanaf Een Andere Computer
Video: Edjuh's Computer Wereld - Windows opstart problemen 2023, Maart
Anonim

In het geval van een storing in het besturingssysteem, kan dit vrij snel worden hersteld. In deze situatie is het erg belangrijk om vooraf te zorgen voor het maken van de Windows-image en de redelijke plaatsing en opslag ervan.

Een computer opstarten vanaf een andere computer
Een computer opstarten vanaf een andere computer

Noodzakelijk

Netwerk kabel

instructies:

Stap 1

Maak eerst een afbeelding van het Windows-besturingssysteem. Dit moet onmiddellijk worden gedaan nadat u alle benodigde stuurprogramma's, programma's en aanvullende toepassingen hebt geïnstalleerd. Onthoud dat het herstelde besturingssysteem zich precies in de staat zal bevinden waarin het zich bevond op het moment dat de afbeelding werd gemaakt. Open het Configuratiescherm-menu. Ga naar Systeem en beveiliging.

Stap 2

Open nu het menu "Backup and Restore" en open het item "Maak een systeemimage". Wacht terwijl het besturingssysteem de mogelijke opslaglocaties voor de toekomstige Windows-image bepaalt. Selecteer in het geopende venster "Netwerklocatie".

Stap 3

Klik nu op de knop Bladeren. Dubbelklik op het pictogram "Netwerk". Klik eenmaal op de computer waarop u de image van het besturingssysteem wilt opslaan. Geef de vereiste map op voor het opslaan van het toekomstige archief.

Stap 4

Voer nu de gebruikersnaam en het wachtwoord in die nodig zijn om toegang te krijgen tot de systeemkopie. Klik op de knop "Ok". Klik in het nieuw geopende menu "Een systeemafbeelding maken" op de knop "Volgende". Geef lokale stations op die in het archief moeten worden opgenomen. Voor Windows Seven en Vista moeten dit de systeem- en opstartschijven zijn.

Stap 5

Klik nu op de knop "Volgende" en controleer de juistheid van de opgegeven parameters. Als u de opslaglocatie en de vereiste secties correct hebt opgegeven, klikt u op de knop "Archief".

Stap 6

Ga terug naar het menu Back-up en herstel en open Systeemherstelschijf maken. Selecteer het station waar de lege schijf zich bevindt en klik op de knop Schijf maken.

Stap 7

Als het besturingssysteem niet werkt, plaatst u deze schijf in het station en start u deze door op de F8-toets te drukken wanneer de computer opstart. Selecteer in het menu dat verschijnt de optie "Systeem herstellen vanaf afbeelding". Geef de opslaglocatie voor dit bestand op. In dit geval is het een andere computer die zich op hetzelfde lokale netwerk als uw pc bevindt.

Populair per onderwerp