Inloggen Op Uw Computer Vanaf Een Andere Computer

Inhoudsopgave:

Inloggen Op Uw Computer Vanaf Een Andere Computer
Inloggen Op Uw Computer Vanaf Een Andere Computer

Video: Inloggen Op Uw Computer Vanaf Een Andere Computer

Video: Inloggen Op Uw Computer Vanaf Een Andere Computer
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, April
Anonim

Met moderne communicatiemiddelen kunt u tal van taken uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld vanaf elke afstand en met een andere pc toegang krijgen tot uw eigen computer en de bijbehorende bestanden. Om dit te doen, kunt u profiteren van de talrijke oplossingen die worden aangeboden door softwareontwikkelaars.

Inloggen op uw computer vanaf een andere computer
Inloggen op uw computer vanaf een andere computer

instructies:

Stap 1

Een van de meest populaire programma's voor toegang op afstand tot een computer is Radmin. Hiermee kunt u de gewenste bestanden bekijken en kopiëren, instellingen maken of een specifiek programma uitvoeren. U kunt ook bijna elke pc-taak uitvoeren waarvoor uw directe aanwezigheid niet vereist is.

Stap 2

Een ander populair hulpprogramma is TeamViewer, dat volledig gratis is en een breed scala aan functionaliteit heeft, voldoende voor de meeste taken. Een kenmerk van dit hulpprogramma is dat u voor eenmalige toegang tot de computer een kleine module kunt gebruiken die geen afzonderlijke installatie vereist. Vergelijkbare programma's zijn onder andere Ammyy Admin en LogMeIn.

Stap 3

Download je favoriete hulpprogramma van de officiële website van de ontwikkelaar. De meeste van deze toepassingen hebben twee installatieprogramma's. De installatie van de eerste (server) moet gebeuren op de computer waartoe u toegang wilt. De tweede installatie wordt de clientinstallatie genoemd en wordt geïnstalleerd op de computer waarvan u de gewenste inhoud van de server-pc wilt bekijken.

Stap 4

Installeer de serverkant van de toepassing op de doelcomputer. Volg de instructies op het scherm en voer de benodigde informatie in die nodig kan zijn voor autorisatie. Voer na de installatie het resulterende programma uit.

Stap 5

Ontdek uw IP-adres via een van de gratis diensten of in de systeemparameters. Schrijf deze nummers apart op een stuk papier of op je telefoon - je hebt ze nodig als je vanaf een andere computer toegang hebt.

Stap 6

Installeer het clientgedeelte van het programma op de computer van waaruit u inlogt. Voer daarna het geïnstalleerde hulpprogramma uit en voer in het bijbehorende instellingenitem het IP-adres in dat u in de vorige stap hebt verkregen. U moet ook het wachtwoord opgeven dat u voor autorisatie hebt ingesteld.

Stap 7

Nadat u alle gegevens hebt ingevoerd, drukt u op de verbindingstoets en wacht u tot uw bureaublad van een andere computer in een apart venster op het scherm verschijnt. Het configureren van externe toegang is voltooid.

Aanbevolen: