Hoe De Tijd Terug Te Spoelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tijd Terug Te Spoelen?
Hoe De Tijd Terug Te Spoelen?

Video: Hoe De Tijd Terug Te Spoelen?

Video: Hoe De Tijd Terug Te Spoelen?
Video: 3D Printen lege spoelen weggooien 2023, Maart
Anonim

De functie van het terugspoelen van audio- of video-opnames vermindert de tijd om het gewenste gedeelte van het bestand te vinden aanzienlijk. Het is aanwezig in de meeste moderne spelers voor vrijwel alle opnameformaten.

Hoe de tijd terug te spoelen?
Hoe de tijd terug te spoelen?

Noodzakelijk

afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Open een film of een andere video op een schijf, computer of een verwijderbaar opslagapparaat dat erop is aangesloten met behulp van een speler die dit type bestandsextensie ondersteunt, bijvoorbeeld met behulp van het standaard Windows Media Player-programma, dat elke gebruiker van Windows-besturingssystemen heeft.

Stap 2

Verplaats de aanwijzer naar de gewenste positie van de film in het hele segment, en u zult in een pop-upbericht de tijd vanaf het begin van de opname zien. Gebruik dezelfde volgorde om audio-opnamen terug te spoelen. Dit geldt voor alle analoge spelers.

Stap 3

Om de speelduur van een film die u op een dvd-speler bekijkt terug te spoelen, gebruikt u de knoppen op de afstandsbediening of op de voor- of bovenkant van het apparaat zelf.

Stap 4

Houd de linker dubbele pijlknop ingedrukt om terug te spoelen; druk op de rechter dubbele pijlknop om de afspeeltijd van de video (of het nummer) terug te spoelen. Hetzelfde geldt voor thuisbioscopen, muziekcentra, draagbare spelers en andere soortgelijke bedieningsapparaten.

Stap 5

Als u de tijd wilt terugspoelen van een video- of muziekbestand dat met een browser wordt afgespeeld, verplaatst u de aanwijzer naar de gewenste positie en wacht u tot een deel van de inhoud is gedownload als uw internetverbinding niet snel genoeg is om het direct vanaf de opgegeven locatie af te spelen plaats. Dit geldt niet voor alle situaties, soms moet je wachten op de volledige download van het bestand in de browser om toegang te krijgen om terug te spoelen.

Stap 6

Sommige sites hebben de video-terugspoelfunctie niet, zelfs als deze volledig is voorgeladen. In dit geval kunt u verschillende programma's gebruiken om video uit tijdelijke internetbestanden te extraheren en deze op een gewone speler te bekijken.

Populair per onderwerp