Hoe De Tijd In Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tijd In Te Veranderen?
Hoe De Tijd In Te Veranderen?

Video: Hoe De Tijd In Te Veranderen?

Video: Hoe De Tijd In Te Veranderen?
Video: Tarieven aanpassen 2024, Mei
Anonim

Als u om welke reden dan ook besluit om de tijd en datum op uw eigen computer te wijzigen, zal de hulp die er al in zit u te hulp komen. Ben je te lui om haar te zoeken? Dan zullen we u deze instructie opnieuw vertellen. De tijd op de computer wordt niet alleen voor uw gemak op de monitor weergegeven, maar wordt ook geregistreerd op het moment dat bestanden worden gemaakt of gewijzigd.

Hoe de tijd te veranderen?
Hoe de tijd te veranderen?

instructies:

Stap 1

Om de datum en tijd opnieuw in te stellen, klikt u met de linkermuisknop in de rechterbenedenhoek van de monitor waar de tijd wordt weergegeven.

Stap 2

U ziet het venster "Datum en tijd". Het systeem kan u om het beheerderswachtwoord vragen. Voer het wachtwoord in als u het weet.

Stap 3

Nu kunt u in het dialoogvenster "Tijd- en datuminstellingen" de uren, minuten en seconden wijzigen. Dubbelklik hiervoor op de pijlknoppen. Zorg ervoor dat u het gewenste resultaat krijgt en klik op OK.

Stap 4

U kunt ook de tijdzone wijzigen. Selecteer hiervoor een tijdzone en klik op de knop "OK".

Stap 5

Als u niet wilt dat de computer overschakelt van zomertijd naar wintertijd en terug (wat nu erg belangrijk is), schakelt u het selectievakje naast "Automatische zomertijd en terug" uit. Vergeet niet om de actie te bevestigen door op de knop "OK" te drukken.

Stap 6

Het systeem zorgt ook voor synchronisatie met een tijdserver op internet. Vink hiervoor het vakje "Synchroniseren met een tijdserver op internet" in het bijbehorende dialoogvenster aan. De tijd wordt nu automatisch bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig is.

Aanbevolen: