Een Clip Bewerken Edit

Inhoudsopgave:

Een Clip Bewerken Edit
Een Clip Bewerken Edit

Video: Een Clip Bewerken Edit

Video: Een Clip Bewerken Edit
Video: BTS [Карточный дом] ♣ Преступление! AU (Фанфик трейлер) 2024, April
Anonim

Je staat op het punt om de eerste videoclip in je leven te bewerken, je hebt het nummer dat je wilt gebruiken al geselecteerd. Houd er rekening mee dat alleen muziekcomposities die meer dan 50 jaar geleden zijn gemaakt gratis kunnen worden gebruikt - ze behoren tot het gemeenschappelijk menselijk cultureel erfgoed. In alle andere gevallen is het auteursrecht van toepassing. En om iemands lied of melodie te gebruiken, moet je dit recht kopen bij de auteur zelf of bij de platenmaatschappij die zijn belangen behartigt.

Een clip bewerken edit
Een clip bewerken edit

Noodzakelijk

vastgelegde video, muziek, niet-lineair bewerkingssysteem, computer

instructies:

Stap 1

Een videoclip kan veel visuele bewerkingseffecten vereisen, dus gebruik een professioneel niet-lineair videobewerkingssysteem (zoals Adobe Premier Pro).

Professionele software is nodig om levendige en complexe effecten te creëren
Professionele software is nodig om levendige en complexe effecten te creëren

Stap 2

Bewerk de afbeelding in overeenstemming met het ritme en de dynamiek van de compositie zelf. Vermijd tegelijkertijd directe toevalligheden van ritme- en frameveranderingen, gebruik in ieder geval niet te veel van dergelijke "voor de hand liggende combinaties".

Stap 3

Als de clip niet wordt opgebouwd als een reeks visuele beelden, maar als een kleine film, dat wil zeggen dat deze een plot heeft, wordt deze bewerkt op basis van het begin en einde van muzikale frases. Combineer het begin van elke nieuwe scène met een nieuwe frase.

Aanbevolen: