Een Afbeelding Bewerken In Word Edit

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Bewerken In Word Edit
Een Afbeelding Bewerken In Word Edit
Anonim

Met de MS Word-teksteditor kunt u niet alleen afbeeldingen in een document invoegen, maar ze ook wijzigen. Natuurlijk zijn de bewerkingsopties zeer beperkt, maar ze kunnen worden gebruikt om illustraties expressiever te maken.

https://bezpk.ru/wp-content/uploads/2013/10/Word
https://bezpk.ru/wp-content/uploads/2013/10/Word

Een afbeelding verplaatsen

Dubbelklik buiten de afbeelding en klik vervolgens met de linkermuisknop op de afbeelding. De cursor verandert in rechthoekige gekruiste pijlen. Houd de linkerknop ingedrukt en sleep de tekening naar een andere locatie. Om de afbeelding te roteren, houdt u de groene markering met de muis over de bovenrand ingedrukt en verplaatst u deze naar links of rechts - de afbeelding draait rond de verticale as.

Het formaat van een afbeelding wijzigen

Om het formaat van de afbeelding te wijzigen zonder de vorm te vervormen, beweegt u de cursor over de maatmarkering in een van de hoeken, houdt u deze ingedrukt met de muis en sleept u deze naar het midden van de afbeelding of vanuit het midden. Als u de verticale of horizontale grootte van de afbeelding wilt wijzigen, sleept u op het handvat in het midden van een van de zijkanten. Als u de middelste handgrepen gebruikt terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt, wordt het formaat van de afbeelding proportioneel gewijzigd, net als bij het gebruik van de hoekgrepen.

Een foto bijsnijden

Soms moet u onnodige details in de afbeelding wegsnijden. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer het commando "Toon maatwerkpaneel". Klik op het pictogram "Trimmen", beweeg de cursor over een van de trimmarkeringen, houd deze ingedrukt met de muis en sleep. De snijlijn gaat waar u de cursor stopt.

Kleur bewerken

U kunt de afbeelding omzetten in zwart-wit zoals een poster, of er een zwart-witfoto van maken. Om dit te doen, klikt u in het instellingenpaneel op het menupictogram "Afbeelding" en selecteert u een van de contextmenu-items. Gebruik de knoppen Contrast verhogen of Contrast verlagen om het beeld scherper of waziger te maken.

U kunt het beeld lichter of donkerder maken met de knoppen Helderheid omhoog of Helderheid omlaag.

Afbeelding en tekst

U kunt de plaatsing van de afbeelding ten opzichte van de test variëren. Klik in het Optiepaneel op de knop Menu Tekstterugloop en selecteer een optie in de lijst. Daarnaast kan een deel van de afbeelding onzichtbaar worden gemaakt met de knop Transparante kleur instellen, zodat er letters doorheen te zien zijn. Klik eerst op de knop en daarna op het afbeeldingselement. Alle pixels van deze kleur in de afbeelding worden transparant.

Aanbevolen: