Een Clip Invoegen In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Een Clip Invoegen In Een Presentatie
Een Clip Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Clip Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Clip Invoegen In Een Presentatie
Video: 6. Een presentatie maken met LibreOffice Impress: Video Invoegen 2024, April
Anonim

Om een clip in een presentatie in te voegen, moet u allereerst letten op de opnameformaten die door de versie van het programma worden ondersteund. In geval van niet-naleving van de programmavereisten is deze actie mogelijk niet mogelijk.

Een clip invoegen in een presentatie
Een clip invoegen in een presentatie

Noodzakelijk

  • - MS Power Point-programma;
  • - programma - decoder.

instructies:

Stap 1

Voordat u video aan uw Power Point-presentatie toevoegt, moet u letten op de bestandsindeling, aangezien deze moet worden ondersteund door de versie van de Microsoft Office-software die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 2

Als het formaat wordt ondersteund, ga dan direct naar het proces van het toevoegen van een clip, maar als de resolutie onaanvaardbaar is voor dit programma, download en installeer dan een conversieprogramma voor videobestanden op uw computer dat werkt met de gespecificeerde en beoogde extensies. Selecteer na het decoderen de video in Power Point wanneer je de presentatie opent.

Stap 3

Open uw diavoorstelling waaraan u in de toekomst een eerder voorbereide video wilt toevoegen. Open het menu van het programma "Video en geluid" op het tabblad met invoegelementen, klik op de keuze van een film uit een bestand en specificeer het pad naar de map met de video in het dialoogvenster.

Stap 4

Voeg een film toe door deze eerst met de muisknop te selecteren. Stel de lancering in op automatische of geplande volgorde en pas de wijzigingen toe. In gevallen waarin de video-opnameresolutie niet door de software wordt ondersteund, is de map leeg of worden andere bestanden die wel worden ondersteund erin weergegeven. Hun machtigingen worden helemaal onderaan vermeld.

Stap 5

Selecteer in de 2007-versie van Power Point ook Invoegen, maar ga vanaf hier verder naar Mediaclips. In dit geval neemt het aantal ondersteunde bestandsindelingen toe. Selecteer in Power Point 2010 in Normale diaweergave de dia waar u het fragment wilt invoegen. Selecteer in het menu voor het invoegen van mediaclips ook het gewenste bestand. Deze versie van de software ondersteunt ook FLV-video-invoeging, wat anders is dan in 2007.

Aanbevolen: