Een Clip Uit Een Film Knippen

Inhoudsopgave:

Een Clip Uit Een Film Knippen
Een Clip Uit Een Film Knippen

Video: Een Clip Uit Een Film Knippen

Video: Een Clip Uit Een Film Knippen
Video: knippen en fade.avi 2024, April
Anonim

Bepaalde frames uit een video knippen is geen moeilijke taak die grote vaardigheden vereist op het gebied van bewerken en bewerken. Het is een van de belangrijkste functies van alle video-editorsoftware, dus het zal niet moeilijk zijn om de juiste software te vinden.

Virtueel Dub-venster
Virtueel Dub-venster

Noodzakelijk

Virtual Dub-distributiekit

instructies:

Stap 1

Bij het bewerken van video door amateurs wordt Virtual Dub heel vaak gebruikt. Het is wijdverbreid vanwege de relatieve eenvoud, het gemak en het lage "gewicht" (in tegenstelling tot reuzen als Sony Vegas, duurt het slechts een paar megabytes). Bovendien is het gratis en is de toegang tot de bijbehorende distributiekit open op de officiële website.

Stap 2

Eerst moet u het programma openen en het gewenste bestand selecteren om te bewerken (menu Bestand - Openen). Verder moet u met behulp van de "schuifregelaar" op de voortgangsbalk het gewenste frame selecteren, te beginnen met het verwijderen van het onnodige moment. Voor een nauwkeurigere frameselectie kunt u de pijltoetsen op uw toetsenbord of de knoppen op het Virtual Dub-paneel gebruiken.

Stap 3

Nadat je het startpunt hebt gevonden, moet je op de "Home"-knop op het toetsenbord drukken. Dit markeert het begin van het segment. Vervolgens wordt op dezelfde manier met behulp van de "schuifregelaar" het einde van het gewenste segment geselecteerd en wordt op de toetsenbordknop "Einde" gedrukt. Zorg er vervolgens voor dat het onnodige fragment is geselecteerd en druk op "Verwijderen".

Stap 4

Nadat u onnodige fragmenten hebt verwijderd, moet u het bestand opslaan zodat het zijn formaat niet verandert. Om dit te doen, kunt u het menu-item "Video" - "Directe stream kopiëren" gebruiken. Na deze actie wordt het menu "Bestand" - "Opslaan als" opgeroepen, waar de bijgesneden video onder een willekeurige naam wordt opgeslagen.

Aanbevolen: